19 Mayıs’ta Nebiyan Doğa festivali hazırlıkları hızla devam ediyor

19 Mayıs’ta Nebiyan Doğa festivali hazırlıkları hızla devam ediyor
07.10.2019
A+
A-

19 Mayıs Belediyesi tarafından 15-17 Kasım tarihlerin de düzenlenecek olan Nebiyan Doğa Festivali programı için belediye toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Kalınbacak, İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Bu toplantıyı gerçekleştirerek festival hakkında sizleri bilgilendirmek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak aynı zamanda sorularınız varsa bunları cevaplamak için bir araya geldik.19 Mayıs ilçesi hepimizin. İlçemiz Allah’ın vermiş olduğu bir sürü güzelliği bir arada barındırıyor. Bunlardan biride Nebiyan Dağı. Nebiyan Doğa Festivali ile amacımız bu güzellikleri herkese tanıtmaktır” Dedi.

Fasulye tat yarışması ile Nebiyan fasulyesinin tanıtımını yapacaklarını söyleyen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ,”Nebiyan fasulyesini markalaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Festival kapsamında doğa yürüyüşleri, foto safari, tahta araba rallisi, oto tırmanma, off road, bisiklet turları, dağcılık, yamaç paraşütü, yürüyüş, atlı binicilik gibi aktiviteler olacağını dile getiren, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Devlet Opera ve Bale sanatçılarının katılımıyla konser ve bale sunumu gerçekleştireceklerini bunun yanı sıra yöresel müziklerinde yer alacağını, festival hazırlıklarına tüm hızla devam ettiklerini söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber