19 Mayıs’ta 19 Mayıs adına yakışır şekilde kutlandı

19 Mayıs’ta 19 Mayıs adına yakışır şekilde kutlandı
19.05.2018
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi 19 Mayıs ilçesinde de adına yakışır bir şekilde kutlandı.

15 Temmuz Millet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan programa 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,19 Mayıs Gençlik ve Spor İlçe Müdürü M. Serkan Eroğlu, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Şehit Murat Uzun Spor Kompleksinde devam eden programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından şiirler okundu. Gençlik Merkezi Müdürlüğü öğrencilerinin sergilediği, gösteriler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ilçede gerçekleştirilen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Başkan Osman Topaloğlu; ‘’Vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna kurtuluş mücadelesinin Samsunumuzdan başladığı bu çok anlamlı günün 99. Yıl dönümünde büyük Türk Milletimizin ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’’dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber