100. yıla özel dev maç

100. yıla özel dev maç
15.05.2019
A+
A-

Dünya 2’ncisi ve Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımıi 19 Mayıs 1919’un 100. yılı nedeniyle dostluk maçı gerçekleştirdi.

Samsun takımında yer alan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci millilerle maç yapmanın heyecanlı olduğunu belirterek, “100 yıllık Cumhuriyetimizin yarattığı değerleri bir bir ortaya koyuyoruz. Bu açıdan da gerçekleşen etkinliklerin her birisi çok değerli” dedi

Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında dünya 2’ncisi ve Avrupa Şampiyonu Milli Ampute Futbol Takımı ile Samsun protokolü maç yaptı. İlkadım Suni Çim Sahasında gerçekleşen maçta Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve birçok ismi yer aldı. Samsun takımı, Ampute Milli Takımı karşısında 8-5’lik mağlubiyet yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı maçta, Samsun protokolü milliler karşısında futboldaki hünerlerini sergiledi.

HEYECANLI MAÇ

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Amacımız değerli sporcularımızın başarılarını tüm Türkiye’nin ve dünyanın tanıması. Onlarla maç yapmak hem heyecan verici hem de güç katıcı. 19 Mayıs’ın 100. yılında, 100 yıllık Cumhuriyetimizin yarattığı değerleri bir bir ortaya koyuyoruz. Bu açıdan da gerçekleşen etkinliklerin her birisi çok değerli. Milli takımımızı Samsun’da ağırlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber