1.5 milyon değerinde Ferrari arabası olan kişi kaymakamlığa bin liralık yardım için başvurdu

1.5 milyon değerinde Ferrari arabası olan kişi kaymakamlığa bin liralık yardım için başvurdu
25.04.2020
A+
A-

Samsun’da üzerinde 1.5 milyon değerinde Ferrari araba bulunan bir kişi, Korona Virüs nedeniyle kaymakamlığa başvuru yaparak bin liralık yardım istedi.Samsun’da Ferrari arabası olan bir kişinin, devletten bin liralık yardım parası talep etmesi şaşkınlık yarattı.

Korona Virüs tedbirleri nedeniyle mağdur olan ihtiyaç sahipleri için devlet bin liralık yardım yapıyor. Bu yardımlardan ise yararlanmak için İlkadım Sosyal Yardımlaşma Vakfına yapılan bir başvuru ise adeta pes dedirtti.

İlkadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bin liralık yardım için başvuru yapan bir kişinin üzerinde 1.5 milyonluk Ferrari araba olduğu ortaya çıktı. Devletten bin liralık yardım talebinde bulunan şahsın, üzerinde Ferrari marka lüks araç olduğunun ortaya çıkması herkesi şoke ederken, duruma ise tepkiler yağdı.

Üzerinde Ferrari marka araç bulunan ve devletten bin liralık yardım talebinde bulunan şahsın, aracın kendi üzerinde bulunduğunu ancak milyonluk lüks otomobilin durumun ortaya çıkması üzerine arkadaşına ait olduğunu bildirdiği öğrenildi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber