Zorlu Eğitim Kurumlarından Başkan Demirtaş’a ziyaret

Zorlu Eğitim Kurumlarından Başkan Demirtaş’a ziyaret
08.01.2023
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu ve Zorlu Koleji Spor Kulüp Başkanı Ergin Zorlu ve beraberindeki sporcuları makamında kabul etti.Başkan Demirtaş, “Sadece sporcularımıza değil, ilçemize sahip çıkıyoruz. Her mahallemize her vatandaşımıza ayrım yapmadan hizmet götürme gayretinde ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, okulun eğitim faaliyetleriyle ilgili Başkan Demirtaş’a bilgi veren Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu,”Başarıya giden yol Zorlu’dan geçer’ sloganıyla 2009 yılından itibaren Samsun’da eğitim öğretim hayatını sürdüren, özgün eğitim modelleri ve başarılı öğretmen kadrosuyla öğrencilerimiz en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Zorlu Anaokul, Ortaokul, Lise ve Anadolu Lisesi olmak kaydıyla 4 birimde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu yıl mezun olacak öğrencilerimizi Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirmek için öğretmenlerimizin yoğun bir çabası içinde eğitim vermekteyiz” diye konuştu.

“Spor ve Sporcuya verilen destek için teşekkür etti”

Şehrimizde Spor adına kim ne yapıyorsa minnettarız diyerek Başkan Demirtaş’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı da teşekkür eden Ergin Zorlu,” İlçenizde amatör kulüplere yapılan yardımlar gıpta ile izleniyor. İnanın bu yardımlarınız, amatörlerimize can suyu oluyor. Ekonomik kriz maalesef kulüplerimizi de vurdu, vurmaması mümkün değildi. Ben kulüplerimizin gözlerindeki mutluluğu görüyor, onların adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Samsun’un bir spor kenti olmasın istiyoruz”

Eğitimdeki başarılarından dolayı, Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu ve öğrencilerini tebrik eden ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Sadece sporcularımıza değil, ilçemize sahip çıkıyoruz. Her mahallemize her vatandaşımıza ayrım yapmadan hizmet götürme gayretinde ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Şehrin gelişimi içinde en önemli yapıcı unsur spor, kültür ve sanat. Buda beraberinde kardeşlik ve toplumlar arasında huzuru, barışı, kültür transferini getiriyor. Bu nedenle Samsun bir spor kenti olmasını istiyoruz. Şehrimizde Spor önemli, ama spor yapmak için de imkanlarınızın, altyapınızın olması lazım. Devlet, spora ve sporcuya katkı yapmak zorunda. Çünkü bu çocuklarımız, bizim yaptığımız bu katkılar sayesinde, şehrimizi ve Türkiye’yi dünyaya tanıtacak. Göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar ilçemize ve ilçe halkına verdiğimiz desteği artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporcular Başkan Demirtaş’a desteklerinden dolayı çiçek verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber