Zonguldak’ta eğitime 1 gün ara verildi

Zonguldak’ta eğitime 1 gün ara verildi

📅 15.10.2026 00:14 🕐 1 saat önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK’ta beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle valilik kararıyla 15 Ekim Perşembe günü eğitime 1 gün ara verildi.Kentte, olumsuz hava koşulları ve kuvvetli yağışlara yönelik meteorolojik uyarıların ardından Zonguldak Valiliği, okulların 1 gün süreyle tatil

Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK’ta beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle valilik kararıyla 15 Ekim Perşembe günü eğitime 1 gün ara verildi.

Kentte, olumsuz hava koşulları ve kuvvetli yağışlara yönelik meteorolojik uyarıların ardından Zonguldak Valiliği, okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Valilik açıklamasında, olumsuz hava koşulları ve kuvvetli yağışların oluşturabileceği risklere karşı can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 15 Ekim 2026 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli, hamile ve 8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personelin idari izinli sayılacağı bildirildi. Vatandaşlara, beklenen olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları, ilgili kurumların uyarı ve duyurularını takip etmeleri çağrısında bulunuldu. (DHA)

Beykoz’da su basan evde mahsur kalan kişi kurtarıldı
Sıradaki Haber
Beykoz’da su basan evde mahsur kalan kişi kurtarıldı

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler