Zihni Şahin’den kooperatife ziyaret

Zihni Şahin’den kooperatife ziyaret
24.12.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaretinde, “Esnafımıza daima destek olduk, onlarla bütünleştik” dedi

Başkan Zihni Şahin, Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Metin Genççakır ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Zihni Şahin, “Esnafımıza daima destek olduk, onlarla bütünleştik” dedi.

ESNAF, EKONOMİNİN LOKOMOTİF GÜCÜ

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samsunlu iş adamı Kaya Aşçı’nın da yer aldığı ziyarette Başkan Zihni Şahin, Kooperatif Başkanı Metin Genççakır’dan ilçede esnafın durumu ve kooperatif faaliyetleriyle ilgi bilgi aldı. Başkan Şahin, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Ben daima Samsun’un ekonomik kalkınmasında esnafının önemli rolüne inandım. Yerelde Bafra’nın genel Samsun’un kalkınmasında esnafımızın lokomotif güç olduğunu biliyorum. Bu nedenle esnafımıza destek olmayı en önemli görevlerimden biri olarak kabul ettim” dedi.

ESNAFIN DERDİNİ ESNAF BİLİR

Her platformda esnafın sorunlarının çözümü için mücadele ettiğini belirten Zihni Şahin, “Tüm zabamız, il genelinde, esnaf kardeşlerimizin, ‘Allah’a şükür, sıkıntımız, derdimiz yok’ demesi içindir. Esnafın derdini en iyi esnaf bilir. Bu nedenle de sık sık onlarla birlikte olmaya özen gösterdim” diye konuştu.

GENÇÇAKIR: BİZİ HİÇ UNUTMADI

Kooperatif Başkanı Metin Genççakır da, “Sayın Başkanımız, gerek Bafra’da, gerekse Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptığı başkanlık makamında esnafı hiçbir zaman unutmadı, ihmal etmedi. Bizler bunun şahidiyiz. Kendisine tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Başkan Şahin, acıyı paylaştı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, önceki gün vefat eden Bafra’nın tanınan ve sevilen esnafı Nihat Özdemir’i son yolculuğuna uğurladı

Bafra İlçesi’nde çok uzun yıllar fotoğrafçılık mesleğini sürdüren herkesin Foto Nihat olarak tanıdığı Nihat Özdemir, önceki gün hayatını kaybetti. Cenaze törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin de katıldı.

Başkan Zihni Şahin, Bafra Büyük Cami’ndeki cenaze törenine gelerek merhum Nihat Özdemir’in yakınlarına başsağlığı diledi. Burada, merhumun oğlu, Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Özdemir’in acısını paylaşan Başkan Zihni Şahin, “Baframızın çok değerli bir ismini, hepimizin çok sevdiği ve saydığı bir büyüğümüzü, Nihat ağabeyimizi son yolculuğuna uğurladık. Nihat ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Nihat Özdemir, Bafra Büyük Cami’de kılınan öğle namazı sonrası Yeni Mezarlık’ta defnedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber