Zihni Şahin’den İshak Taşçı’ya ziyaret

Zihni Şahin’den İshak Taşçı’ya ziyaret
28.01.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Başkan Şahin ve Başkan Taşçı, “Gönülden gönüle belediyecilik anlayışı, Atakum’da devam edecek” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajları veren her 2 başkan da, “Yaklaşan seçim sürecinde omuz omuza vererek, gönülden gönüle belediyecilik anlayışının Atakum İlçesi’nde devamı için çalışacağız” açıklamasında bulundu.

‘GÖNÜLLÜ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’NE DEVAM

Atakum’da İshak Taşçı’nın, son dönemde birbirinden önemli çalışmalar ve projeler ile başarılı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduğunu söyleyen Zihni Şahin, seçime de birlik içerisinde gireceklerini kaydetti. Başkan Şahin, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, benim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir kardeşim. Bir olacağız, birlik olacağız ve Atakum İlçesi’nde ‘Gönülden gönüle, gönüllü gönül belediyeciliği’nin devamı için birlikte çalışacağız” dedi.

‘TÜRKİYE’NİN YILDIZI ATAKUM’ İÇİN

Atakum’un, sadece Samsun’un değil tüm Karadeniz Bölgesi’nin hızla gelişen, büyüyen ve özellikle son 5 yıldaki hamleleriyle tüm ülkede örnek olan bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Zihni Şahin, “Biz de bu gelişme ve büyümeyi sürdürecek, Atakum’u Türkiye’nin yıldızı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Sayın İshak Taşçı tarafından bugüne kadar bu yönde yapılan çalışmalara, aynı heyecan içerisinde devam edeceğiz” diye konuştu.

TAŞÇI: KİMSE BOŞUNA HEVESLENMESİN!

Atakum’da son 5 yılda yaptıkları çalışmalarla ‘AK Belediyecilik’ anlayışının en güzel örneklerini sergilediklerini söyleyen İshak Taşçı ise, “Atakum İlçesi, Karadeniz Bölgesi’nin yıldızı konumundadır. Son 5 yılda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projeler ortadadır. Bu projeler, Atakum’a değer katmıştır. Önümüzdeki dönemde de bu anlayışın devamı için, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin’in yanındayım. El ele, omuz omuza vereceğiz. Kimse boşuna heveslenmesin, Atakum’da cumhur ittifakı kazanacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber