Zihni Şahin: Esnaflar kentin en önemli değerleridir

Zihni Şahin: Esnaflar kentin en önemli değerleridir
10.07.2018
A+
A-

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin iş birliği ve istişare ile çözülmeyecek sorun olmadığını vurguladı.

ŞAHİN: ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
Şehir ekonomilerinin gelişmesinde esnafların yerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler belediye başkanı olarak esnafımızın her zaman yanında olmak durumundayız. Her sektörden. Her kesimden vatandaşımız ile bir araya gelerek sorunlarını dinlemek ve sorununu çözümü noktasında kafa yormak bizim asli görevlerimizden. Esnafları kentin en önemli değerleridir. Şehir ekonomilerinin kalkınmasında kilit nokta olan esnaflarımızın her zaman yanında olacağız. Tüm esnaflarımızın sıkıntısız günlere ulaşması için elimizden gelen her türlü çalışmayı gerçekleştireceğimizden şüpheniz olmasın” açıklamalarında bulundu.

Samsun Esnaf Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler ise Başkan Şahin’e gösterdiği misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ziyaret anısına bir hediye takdim etti. Daha sonra Kuveytli İş Adamı Adnan Aloun ile bir araya gelen Şahin, Aloun’a Samsun’u anlattı ve yatırım yapılması durumunda Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti.

BAŞKAN ŞAHİN TARİHİ ANLARA ŞAHİTLİK ETTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak yemin törenine ve Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ki programlara katılarak tarihi ana şahitlik etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz paylaşmanın bereketine inanan, dostlarıyla, kardeşleriyle birlikte yol yürümekten, onlarla birlikte kazanmaktan memnuniyet duyan bir milletiz. Bu milletimizin çok anlamlı bir özelliğidir. Bu şekilde güçlenen Türkiye, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında elindeki imkânları kendi vatandaşlarıyla birlikte tüm dostları ve kardeşleriyle paylaşmayı her zaman sürdürmüş ve sürdürecektir. Millet olarak bizim gönül sınırlarımızın hududu yoktur. Yemin töreni ve Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ki gördüğümüz manzara, gönül sınırlarımızın genişliğinin en somut ifadesidir. Türkiye ve Türk Milleti olarak yeni bir başlangıç yapılmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ile 150 yıla yaklaşan demokrasi sürecimiz ve 95 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca yaşanılan denemelerin çok ötesinde yeni bir yönetim modeline geçilmiştir. Demokrasi tarihimizin tecrübeleri yanında,  Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 16 yılda ülkemizi 3,5 kat büyümüştür. Ülkemiz gelişmiş ve büyük mesafeler almıştır. Bununla birlikte karşılaştığımız sıkıntılar bize de, bu değişimin kaçınılmaz olduğunu göstermiştir.  Bu bir zorlama ile değil milletimizin iradesi ve isabetli tercihi ile gerçekleşmiştir. 22 Devlet Başkanı’nın yanı sıra birçok ülkeden devlet başkan yardımcıları, parlamento başkanları ve başbakanları ile altı uluslararası örgütün temsilcisinin de iştirak ettiği törende, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarihi bir konuşma yapmıştır. Bu tarihi anlara şahitlik etmekten büyük mutluluk ve gurur duyduk” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber