Zabıta ekipleri eğitim kurslarını denetledi

11.11.2020
A+
A-

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında İlkadım ilçesinde belediye zabıta ekipleri tarafından koordine edilen denetimler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim Merkezi) bünyesindeki kurslar denetlendi.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle; “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile sürdürülen denetimler başta her meslek odaları olmak kaydıyla kalabalığın ve yoğunluğun yaşandığı Halk Eğitim kurslarını denetleme kapsamına alan İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri kurs aktivitedesin de faaliyet gösteren 21 mekanı denetledi. Denetimlerde zabıta ekipleri salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu risk, sosyal izolasyon, maske, mesafeyi koruma ve koronavirüsün yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınması gereken tedbirleri hatırlatarak kurallara uyması konusunda uyarılarda bulundu.

“Hepimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor”

Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde vatandaşların sağlığını korumak için alınması gereken önlemlerin titizlikle uygulanması için yoğun bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Ülkemiz genelinde başlatılan denetimlerin amacı koronavirüs salgınının etkisini en aza indirmek. Biz de ilçemizde bu inceleme ve denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda devletimizin aldığı tedbirler ve sağlık çalışanlarının sergilediği fedakârlık gibi hepimize de önemli görev ve sorumluluklar düşüyor.  Vatandaşlarımızın yoğun olarak bir araya gelmesi tehlike arz ettiği işletme ve kurs aktivitesi gösteren mekanları denetliyoruz. Bu konuda anlayış gösteren tüm vatandaşlarıma ve bizimle birlikte denetlemelere katılan emniyet mensuplarına görevlilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber