Yüzlerce çocuk Atakum’da sünnet olacak

Yüzlerce çocuk Atakum’da sünnet olacak
10.07.2018
A+
A-

Atakum Belediyesinin bu yıl beşincisini gerçekleştireceği Geleneksel Sünnet Şöleninde bu yıl da yüzlerce çocuk erkekliğe adım atacak. Çocuklara unutamayacakları bir şölen hazırladıklarını ifade eden Başkan Taşçı, Atakumluları bu coşkuya ortak olmaya davet etti.

Atakum Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl beşinci kez gerçekleştirilecek olan sünnet şöleni için başvuruların başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğun erkekliğe ilk adımını bu şölenle atacağını ifade eden Başkan Taşçı, “Unutamayacakları bir sünnet şöleni ile çocuklarımızın sünnetlerini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR TURUNCU MASAYA

Atakum Belediyesinin bu yıl beşincisini gerçekleştirmeye hazırlandığı sünnet şöleni için hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz ve bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz için başvuruları başlattık. Her yıl yüzlerce çocuğumuzun erkekliğe ilk adımı attığı şölenimizi bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz. İlçemizde yaşayan ve çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ailelerin, en geç 18 Temmuz 2018 tarihine kadar Atakum Belediyesine gelerek turuncu masaya müracaat etmeleri gerekiyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından 29 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek şölende çocuklarımızın ve ailelerinin sünnet heyecanını hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

UNUTULMAYACAK BİR ŞÖLEN

Yüzlerce çocuğun her yıl Atakum Belediyesi Sünnet şöleniyle sünnet olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizde yaşayan binlerce çocuk geride bıraktığımız yıllarda Atakum Belediyesi Sünnet Şölenleriyle erkekliğe adım attı. Bu yıl da vatandaşlarımızla birlikte aynı mutluluğu yaşayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir parçası olarak gerçekleştirdiğimiz şölenimize başvurmak isteyen aileler belediyemize gelerek başvurularını yapacak. Kayıtların ardından çocukların sünnet kıyafetleri hazırlanacak. Sünnetlerinin ardından da yavrularımız, konvoy eşliğinde şehri gezecekler. Davullar, zurnalar, sünnet kıyafetleri, şehir konvoyu eşliğinde, unutamayacakları bir sünnet şöleni ile çocuklarımızın sünnetlerini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Taşçı’dan hayırlı olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından oluşturulan yeni kabine için hayırlı olsun mesajı yayımlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güçlü ve lider ülke Türkiye’ye bir adım daha yaklaştık” dedi.

24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin eden ve ardından bakanlar kurulunu açıklayan Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni sistem ile birlikte Türkiye’yi şahlandıracak hükümeti kurduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yeni hükümetin, ülkemize, milletimize ve tüm mazlum coğrafyalara hayırlı uğurlu olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güçlü ve lider ülke Türkiye’ye bir adım daha yaklaştık. Yeni Türkiye’nin ilk gününde, bu tarihi değişime şahitlik etmekten onur duyuyorum. Yeni hükümet sistemi ve kabinenin ülkemize, milletimize ve tüm mazlum coğrafyalara hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bu vesileyle yeni kabinede yer alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyorum. Rabbim yollarını, yolumuzu açık etsin. Milletimiz, tarihimizin en önemli demokratik dönüşümlerinden birini gerçekleştirmiştir. Darbelere karşı darbe yapan, iradesine sahip çıkan milletimiz, yönetim sistemini yine demokratik yöntemlerle, kendi eliyle değiştirmiştir. Bir kez daha hem seçim sonuçlarının, hem de yeni yönetim sistemimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber