Yusuf Ziya Yılmaz seçim çalışmalarını Atakum’da sürdürdü

Yusuf Ziya Yılmaz seçim çalışmalarını Atakum’da sürdürdü
22.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, hizmet sevdasının içlerine işlediğini belirterek, “Milletvekili seçilip Ankara’ya gittiğimizde öyle ceketi asıp oturmak yok.” dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Atakum ilçesinde sürdürdü.

Sabah saatlerinde Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yusuf Ziya Yılmaz, işçilerle buluştu, ardından Lozan Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Halk buluşmasında Yılmaz, esnafla sohbet etti, vatandaşların hal ve hatırını sordu.

24 Haziran’da destek isteyen Yılmaz, girdiği bir dönercide döner kesti, vatandaşlara ikram etti. Tramvaya binen ve son durakta bulunan tesislere kadar giden Yılmaz, burada çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Programında açıklamalarda bulunan Yusuf Ziya Yılmaz, 19 yıldır Samsun’u geleceğin şehri yapmak için büyük çaba harcadıklarını, çok büyük mesafeler kat ettiklerini söyledi.

ÖYLE CEKETİ ASIP OTURMA YOK

“Ben Büyükşehir Belediye başkanlığından ayrılmış olabilirim, benim kafamın zihnimim büyükşehirden ayrılmasına imkan yok.” diyen Yılmaz, “Şehirde ne yapılıyor ne ediliyor bütün ayrıntılarına kadar hakimim. Arabanın camından baktığımda bütün kodlarıyla yapılan çalışmaları görüyor, takip ediyorum. Çünkü ömrümüzü veriyoruz bu şehre. Bu şehri çocuklarımıza emanet edeceğiz. Ben buradayım yani milletvekili de olsam da gidip Ankara’da ceketi asmak yok. Oturmayacağız çalışacağız. Haftanın 4 günü Samsun’da, 3 günü Ankara’da olacağız. Yoğun bir şekilde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Yine hep beraberiz birlikteyiz. ”dedi.

Türkiye’nin, hükümetin verdiği mücadelelere de değinen Yılmaz, yeni sisteme tam geçişle Türkiye’nin çağ atlayacağını sözlerine ekledi.

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK

Programlara eşlik eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, “Türkiye çok önemli bir seçim döneminde. Türk Milleti dünyaya ders vermeye hazırlanıyor. Hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımızın ötesinde, hainler ülkemizin gücünü bölme hevesinde. Ama hevesleri kursaklarında kalacak. Milletimiz, onlara ders verecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, AK kadrolarımızın mücadelesinde, ülkemizin değişimi ve gelişimi devam edecek. Yıllarca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan kıymetli milletvekili adayımız Yusuf Ziya Yılmaz, bu anlamda gücümüze daha da güç katacaktır. Güzel günler çok yakın. 24 Haziran akşamında, milletimiz büyük bir demokrasi bayramı kutlayacak.” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı

Yılmaz, “Gelecekten daha umutluyuz”

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 2002 yılından buna Türkiye’nin 3 kat büyüdüğüne dikkat çekerek, “Gelecekten daha umutluyuz. 24 Haziran’dan sonra AK Parti ile umutlar daha da yeşerecek.” dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarına Çarşamba ilçesinde devam etti.

Gün boyu Çarşamba’da programlara katılan milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, akşam saatlerinde Kumarlı, Kaydan, Allı, Kavacık, Karacalı, Ustacalı, Kocakavak, Kızılot, Durusu, Demirli, Sahil mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet edip, 24 Haziran seçimlerinde destek isteyen Yılmaz, AK Parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

GELECEKTEN UMUTLUYUZ

2002 yılından buna Türkiye’nin 3 kat büyüdüğüne vurgu yapan Yılmaz, “Gelecekten daha umutluyuz. 24 Haziran’dan sonra AK Parti ile umutlar daha da yeşerecek.Halkımız güçlü bir Türkiye istiyor. Bu topraklarda varlığımızı sürdürebilmemiz için ülkemizin çok güçlü olması gerekiyor. Sınırlarımızda yaşananları, ülkemizde yapılan hainlikleri  hepimiz görüyoruz.  15 Temmuz darbe girişimi bunların en büyüğü. Türkiye’nin yıkılması, gücünü kaybetmesi için içte ve dışta büyük çaba sarf ediyorlar. Bunu başaramayacaklar. Halkımızın büyük desteğiyle kirli oyunları yine bozacağız, duvar gibi karşılarında duracağız. Üreteceğiz, gelişeceğiz, kalkınacağız, bir olacağız el ele vereceğiz, çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakacağız.” dedi.

Programa, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.