Yusuf Ziya Yılmaz Asarcık’ta vatandaşlarla buluştu

Yusuf Ziya Yılmaz Asarcık’ta vatandaşlarla buluştu
23.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, sadece seçimden seçime çalışan bir parti olmadıklarına vurgu yaparak, “Biz halkımızla gülüyor halkımızla dertleniyoruz” dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimlerine bir gün kala çalışmalarını Asarcık ilçesinde sürdürdü.

İlçe seçim koordinasyon merkezinde teşkilat üyeleriyle toplantı gerçekleştiren Yusuf Ziya Yılmaz, ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Halkla sohbet edip hal ve hatırını soran Yılmaz, ellerini sıktı seçimlerde destek istedi. Ziyareti sırasında sepet satan yaşlı bir dedeyle sohbet eden Yılmaz, el emeği göz nuru ürünlerden satın aldı.

GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞAMADIK

Programında açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Seçime bir gün kala yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Kalbi güzel, gönlü güzel Asarcıklı hemşehrilerimizi ziyaret ederek desteklerini istedik. Hiç bir zaman rehavete kapılmadan, güç zehirlenmesi yaşamadan, durmadan çalıştık. Allah’ın izniyle seçim günü çalışmalarımızın karşılığını kıymetli vatandaşlarımız sandığa yansıtacak.” dedi.

HALKIMIZLA DERTLENİYOR HALKIMIZLA GÜLÜYORUZ

AK Parti’nin sadece seçim kampanyalarında çalışan bir parti olmadığına dikkat çeken Yılmaz, “Her zaman çalışıyoruz. Bakın yarın seçim var. Biz ertesi gün yine çalışacağız. Yine halkın arasında olup, sorunlarını dinleyeceğiz. Teşkilatımızı dinleyeceğiz vatandaşımızla bir arada olacağız. Bunun ötesi yok. Her zaman bir farkımız oldu. Biz halkımızla gülüyor halkımızla dertleniyoruz. Yani bir aile gibi olduk. Sandıkta yine halkımızın ülke için, geleceğimiz için büyük desteğini vereceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Yılmaz, program sırasında felç geçiren eski belediye başkanı İbrahim Yüce’nin babası Nihat Yüce’yi de ziyaret etti. Asarcık programına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yılmaz, “Sandıkta hiçbir tereddüt yaşamayın”

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz , seçimlerde tereddüdü olanlara seslenerek, “Oy pusulasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mecliste AK Parti’ye tereddütsüz mührü basın, bu zamana kadar sizleri hiç mahcup etmedik.” dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz , seçmenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek çağrısı yaptı.

Sabah saatlerinde yabancılar çarşısında esnafla buluşan Yılmaz, daha sonra kent merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlkadım ilçesindeki programının ardından  Çarşamba ilçesine giden Yılmaz, seçimlere saatler kala Alibeyli ve Çay mahallesinde halkla buluştu. Miting havasında geçen programda konuşma yapan Yusuf Ziya Yılmaz,  halktan ülkenin, çocukların geleceği için destek  istedi.

HİÇBİR TEREDDÜT YAŞAMAYIN

“Güçlü Türkiye için yola devam” vurgusunu yenileyen Yılmaz, “Tereddüdü olanlar varsa söyleyin. İstikrardan, güçlü bir Türkiye’den yana tercihimizi yapalım. Hepimiz geleceğimizden emin olmak istiyoruz. Daha güçlü bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz. AK Parti iktidarında Türkiye yeniden inşa edildi. Tecrübesi, başarısı ülkeye kattıkları ortada. Oy pusulasında Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mecliste AK Parti’ye tereddütsüz mührü basın, bu zamana kadar sizleri hiç mahcup etmedik. Bundan sonrada etmeyeceğiz.” dedi.

GÜN EL ELE VERME GÜNÜDÜR

İnsanların dertlerini, ihtiyaçlarını çok iyi bilen kadroların AK Parti’de olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Gün el ele verme günüdür. Her zaman başımın üstende yeriniz var. 19 yıllık belediye başkanlığım dönemimde böyle oldu bundan sonrada devam edecek”  diye konuştu.

Çarşamba programına AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yılmaz, “Halkımıza güveniyoruz”

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, istikrar, güven, gelecek, güçlü Türkiye, hizmet olgularını düşünerek sandığa gidilmesini isteyerek, “Unutmayın kazası olmayan tek şey sandık. Biz halkımıza güveniyoruz.” dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Yabancılar Çarşısı’nda sürdürdü.

Büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanan milletvekili adayı Yılmaz, esnafla sohbet etti, vatandaşların hal ve hatırını sordu.  Açıklamalarda bulunan Yılmaz, yabancılar çarşısının geçmişte toprak zeminde bavul ticareti yapılan bir yerden nasıl büyük bir çarşı haline geldiğini anımsattı.

MİLLETİMİZ NE İSTİYORSA ONU YAPARIZ

Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulan Yusuf Ziya Yılmaz, “İnsanımız her zaman her şeyin en güzeline layık ama daha fazla çalışmamız gerek. Ben esnaf kardeşlerimizin gayreti ve çalışkanlığından çok memnunum. AK Parti siyasetinin tam özü burada. Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız diyor ki, ‘Benim milletim eğer bir hayat mücadelesi veriyorsa, tırnaklarıyla hayata tutunmak, kalkınmak ve gelişmek mücadelesi veriyorsa, beni daha iyi yönet ve geleceğe taşı, istek ve dileklerimi dikkate al diyorsa, ben benim milletim ne diyorsa onu yaparım.” mesajını hatırlattı.

SANDIĞIN KAZASI YOK

Türkiye’nin vatanı için, halkı için çabalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yılmaz, “24 Haziran günü seçim var. Esnaf kardeşlerimiz tırnaklarıyla hayatı kazanan insanlarımız. Giderek zenginleşen bir Türkiye’nin ilmek ilmek örülmesi için, basamaklarının tesis edilmesi için en küçük bir hata yapma şansımız yok. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin bir dönüm noktası. Hayatında bir yere çivi çakmamış siyasetçiler, 16 yıldır Türkiye’yi ilmek ilmek dokuyan AK Parti hükümetini eleştiriyor. Milletimiz onlara gerek cevabı layıkıyla verecektir. Her şeyin bir telafisi var ama sandıkta oyumuzu kullandıktan sonra daha geri dönüş yok. Yani sandığın kazası yok. Bunun için istikrar, güven, gelecek, güçlü Türkiye, hizmet olgularını düşünerek oyumuzu kullanalım. Biz halkımıza güveniyoruz.” dedi.

Yılmaz, daha sonra Site Cami esnafı olmak üzere ilçe merkezinde halk ziyaretleri yaptı.

Seçim çalışmalarına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Ay, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve teşkilat üyeleri katıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber