Yüksel Yıldırım’dan Galatasaray maçı ile ilgili sert açıklamalar
BIST 100
12.649,23 -3,05%
DOLAR
44,3075 0,02%
EURO
51,3322 0,11%
GRAM ALTIN
6.055,47 -5,48%
FAİZ
41,27 2,20%
GÜMÜŞ GRAM
91,31 -5,47%
BITCOIN
71.027,00 4,18%
GBP/TRY
59,4503 0,50%
EUR/USD
1,1583 0,10%
BRENT
112,79 0,53%
ÇEYREK ALTIN
9.919,13 -5,31%

Yüksel Yıldırım’dan Galatasaray maçı ile ilgili sert açıklamalar

yy3.png

Trendyol Süper Lig'in 12.Haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya üzerinden gelen bir eleştiriye sert bir şekilde yanıt verdi.

Sosyal medyada Fenerbahçeli bir taraftarın, “Fenerbahçe maçı öncesi bulduğu her mikrofona konuşup, ‘Galatasaray’a sempatim var’ diyen Samsunspor başkanı hafta sonu oynanacak GS maçı ile ilgili tek açıklama yapmadı.” tweetine sert bir şekilde yanıt veren Başkan Yıldırım’ın cevabı binlerce kullanıcı tarafından beğenildi.

Yüksel Yıldırım Fenerbahçeli taraftara şu şekilde yanıt verdi, “Şu anda THY uçağı ile Panama üzeri El Salvador’a uçuyorum ve şu anda Bogota’ya iniş yaptık. İşlerim yoğun. Biz sahada konuşuyoruz. Pazar günüde RAMS Park’ta sahada oyuncular ellerinden geleni yapacaklar ve maça galibiyet için çıkacağız. Bundan kimsenin ve bilhassa  Fenerbahçelilerin şüphesi olmasın. Benim Başkan olduğum sürece Samsunspor asla maç satmaz ve satmayacak da. Bu böyle biline Fenerbahçeliler tarafından. Siz neden sahanızda 1-3 yenildiniz?

Önce onu açıklayın sonrada bize sallayın. Fenerbahçeli medya sayesinde Türk futbolunda kepazelik diz boyunu aştı. Adalet deyip adaleti vermek istemeyenlerle ne konuşabiliriz ki! Yanlış anlamak için tetikte bekleyene, doğruyu anlatamazsınız. Armamız yeter! “

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.