Yok böyle bir ihtarname!

Yok böyle bir ihtarname!
18.06.2018
A+
A-

Samsun’da bir ev sahibinin noter tasdikli ihtarnamesi, “bu kadar da olmaz” dedirtti.
Samsun’da bir vatandaşın noter tasdikli ihtarnamesi, “bu kadar da olmaz” dedirtti. Merak edilen soru ise noterin böyle bir ihtarnameyi nasıl onayladığı oldu.
İHTARNAMEDE ŞU İFADELERE YER VERİLDİ:
“Hamd alemlerin rabbinedir. Salat ve selam elçilerin efendisi Muhammed’e ailesine ve arkadaşlarına ve kıyamet gününe kadar O’na tabi olanlara olsun.
Yukarıda belirttiğim adresteki daire 09/052018 tarihinde Tapu Müdürlüğünde benim adıma intikali yapıldı. Mülk Allahın’dır. Eğer dairede kalmaya devam etmek istiyorsan benimle bağlantıya geçmen ve anlaşma yapman gerekmektedir. Ve eğer dairede kalmak istemiyorsan bu ihtarın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde daireyi eşyalardan boşaltılmış olarak tarafıma teslimi gerekmektedir. Dairemde benden izinsiz kalmaya devam edersen mahkeme ve yasal haklarımı kullanma durumu hasıl olacaktır. Allah subhane ve tealanın yardımını iste, iznim olmadan kalmaya devam edersen melekler sabah ve akşam sana lanet eder. Alalh teala sana ve ailene bereket ve rızık vermez. Allah’ın rızasını iste bu dünya geçiş yurdu kalma yurdu değil. Tüm güç ve kuvvet Allah’ındır.”

Kaynak: Samsunhaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.