Yılmaz: Yüreğimizden gelen hizmet aşkımız var

Yılmaz: Yüreğimizden gelen hizmet aşkımız var
02.02.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın başarısının halktan alacağı büyük desteğe bağlı olduğunu belirterek ülke için, millet için yürekten gelen hizmet aşkına vurgu yaptı.

AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, meclisin tatilde olması nedeniyle Samsun’da çalışmalarını halk buluşmaları ve ziyaretler ile sürdürüyor. Ofisinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ağırlayan Yılmaz, esnaf ve halk buluşmaları gerçekleştiriyor.

Programlarında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, günün çok çalışma, kucaklaşma, gönül köprülerini artırma günü olduğunu söyledi.

“KİRLİ SİYASET BİZİM BEYAZ SAYFALARIMIZDA YOK”

Türkiye’nin geçmişten gelen vizyonsuz, öngörüsüz, plansız, istikrarsız, milletin derdiyle dertlenmeyen yönetim anlayışının AK Parti iktidarının yönetime gelmesiyle ortadan kalktığını anımsatan Yılmaz, “AK Parti Türkiye’de halkıyla kucaklaşan, derdiyle dertlenen, mutluluğuna ortak olan, ülkenin bekasını düşünen bir siyaset anlayışı getirdi. Halkını öteleyen anlayış, halkını kucaklaşan öncelikli hale getiren siyaset olgusuna dönüştü. Bu bizim için Cumhur İttifakı için birinci öncelik. Diğer siyasi oluşumların zihniyetlerinin ise hala eski Türkiye’de kaldığını görüyoruz. Amaçlar, hedefler farklı. Kirli siyaset bizim beyaz sayfalarımızda yok. Hala beyaz sayfaları karalama derdi ise devam ediyor.” diye konuştu.

‘NİYETİMİZ ORTADA HEPSİ HALİS’

Cumhur İttifakı’nın başarısının altında ‘Bakın Türkün Bayrağı’na dizelerindeki anlayışın hakim olduğunun altını çizen Yılmaz, “Hepimiz Türkiye için, milletimiz için çırpınıyoruz. Karadeniz’de, Akdeniz’de, Marmara’da, Ege’de dünyanın her bir coğrafyasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şanlı bayrağı var. Her yerde bayrağımızın bağımsızca, egemenliğini koruyarak dalgalanması birinci vazifemiz. Bu duyguları neden anlatıyoruz. Niyetimizin halis, niyetimizin büyük Türkiye, niyetimizin büyük Türkiye halkı olduğunu üstüne basa basa çizmek için. Bu niyetler ülkemizde kalkınmayı, refahı, üretimi, geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeyi getirecek. Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük hizmet yarışı sürecek. Şimdi 31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor. Cumhur İttifakı yine bu niyetler doğrultusunda şehirlerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz, ülkemiz, vatandaşlarımız için çok çalışmaya odaklandı. Halkımızın sonuna kadar desteğini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.