Yılmaz: Yol haritamıza herkes katkı sağlamalı

Yılmaz: Yol haritamıza herkes katkı sağlamalı
22.04.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Gönülleri kazanma, tevazu ve samimiyeti ve gayret bizim en önemli yol haritamız olacak.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nca gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il yönetim kurulu üyeleri, il kadın,  gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

‘GÖNÜLLERE GİRME BİRİNCİ HEDEF’

Toplantıda sunum yapan bilgi ve tecrübelerini aktaran AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, istişare AK Parti’nin siyaset anlayışında vazgeçilmez bir unsur olduğunu, sürekli bu mekanizmanın açık olduğunu söyledi.

Belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri ile tecrübe paylaşımında bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle etkili iletişim yolları ve gönül belediyeciliği konusunda katılımcılara bilgiler aktararak, gönüllere girmenin en önemli hedef olduğunu kaydetti.

‘SEVGİ BAĞLARI GÜÇLENDİRİLECEK’

“Gönülleri kazanma, tevazu ve samimiyeti ve gayret bizim en önemli yol haritamız olacak. Buna herkesin katkı sağlaması, uyması gerekli.” diyen Yılmaz, “AK Parti olarak kamuoyuna deklare edilen 11 maddelik manifestomuz çok önemli. Buna hepimizin harfiyen uyması ve yerine getirmesi gerekmektedir. Türkiye’de yeni bir dönemin başlaması için manifestomuz herkesi ilgilendiriyor. Özellikle halkımızla olan ilişkilerimizi en üst seviyeye çıkarmamız, sevgi bağlarını güçlendirmemiz, birlik ve beraberlik olgusunu  her alanda yaşatmamız gerekli. Sevgi, hoşgörü, mütevazılık, hakkaniyet, etik gibi kavramlarla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimize olan sevdamız, bizi daha çok çalışmaya, hizmet etmeye yönlendiriyor. Bunun için çok çalışmamız gerekmektedir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber