Yılmaz: Yeni çalışma ve hizmet programımıza harfiyen uyacağız

Yılmaz: Yeni çalışma ve hizmet programımıza harfiyen uyacağız
29.04.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Ankara Koordinatörü ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Kızılcahamam’da gerçekleşen İstişare Toplantısı’na katılan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, önemli bir istişare ve değerlendirme toplantısının gerçekleştiğini, her şeyin masaya yatırılarak değerlendirildiğini ve yeni dönem için yol haritasının net bir şekilde çizildiğini söyledi.

AK Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde yayımladığı 11 maddelik manifestonun harfiyen uygulanacağı bir dönemin içerisine gidildiğini belirten Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın mesajları açık ve netti. Harfiyen uyulacağı ve üstüne elimizden ne geliyorsa katkı vereceğimiz çalışma programının içerisinde bulunuyoruz. Kızılcahamam’da çok verimli bir istişare ve değerlendirme sürecini geçirdik. Tüm teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız halkımızla birlikte hizmet aşkıyla var gücümüzle çalışacağımız döneme adapte olduk.” diye konuştu.

“HALKIMIZIN GÖNLÜNDE TAHT KURUP ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

“AK Parti’nin sahibi millettir. Tek vazifemiz millete hizmet etmektir.” ifadelerini anımsatan Yılmaz, “Halkımızın gönlündeki neyse, doğru ve hakkaniyet yolunda ilerleyerek hizmette samimi bir şekilde çalışmalarımızı ortaya koyacağız.  Halkımızın verdiği emanetin büyük sorumluluğunu bilerek hareket etmek, partimizin yol haritasına, kararlarına riayet ederek halkımızın gönlünde taht kurup çalışmak zorundayız. İstişare ve değerlendirme sürecinde herkes görüşlerini açık açık belirtirken, bunların hepsi analiz edilip alınacak yeni kararlar doğrultusunda davamıza, partimize, halkımıza hizmet noktasında çaba harcayacağız.Türkiye’nin potansiyellerini harekete geçirmek için el ele vereceğiz. Gönül Belediyeciliğini ön plana çıkararak aldığımız vekaletin hakkını vererek ülkemizi, şehirlerimizi değerleriyle birlikte geleceğe taşıyacağız. Bizlerin bir saniyemizi dahi boşa geçirme gibi lüksümüz yok. Bu bilinci hepimizin taşıması gerekli. Büyük bir sinerji oluşturarak topyekun kalkınma, gelişme sürecini hep beraber başaracağız. Yeni yol haritamız milletimizin refahı, mutluluğu,  güçlü Türkiye’nin sağlam temellerle yükselişine öncülük yapacak.” şeklinde konuştu.

Yılmaz, Türkiye’nin ortak paydaları etrafında büyük bir kenetlenme sağlanmasının önemine değinerek, 2023 hedeflerine ulaşma noktasında ise hiç bir aksamanın olmayacağını da vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber