Yılmaz Vezirköprü teşkilatını Samsun’daki ofisinde ağırladı

Yılmaz Vezirköprü teşkilatını Samsun’daki ofisinde ağırladı
14.08.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yılmaz, ülkemize yapılan ekonomik saldırılara dikkat çekerek, “AK Parti’yi anlamak için önce milleti anlamaları gerekli” dedi. Yılmaz, ABD’nin elektronik ürünlerine boykot uygulama karanına sonuna kadar destek verdiklerini de açıkladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü teşkilatını Samsun’daki ofisinde ağırladı.

Vezirköprü ilçe başkanı Mehmet Kurt, eski ilçe başkanı Sami Pala ve teşkilat üyeleri milletvekili Yılmaz’ı ziyaret etti. Vezirköprü’de yürütülen teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulunulurken Yılmaz, Vezirköprü’nün gönüllerinde güzel bir yere sahip olduğunu söyledi.

AK Parti’nin birlik ve beraberliğinin her kesime yansıdığına dikkat çeken milletvekili Yılmaz, nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Teşkilatımızın bu gönül bağı başarımızın artmasında en büyük etken. Vezirköprü her zaman AK Parti’yi bağrına basmış yürekten desteklemiştir. El ele bu desteğin devam edeceğine inanıyorum.” diye konuştu.

“AK PARTİ’Yİ ANLAMAK İÇİN ÖNCE MİLLETİ ANLAMAK GEREKLİ”

AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar milletin partisi olarak tanımlandığını anımsatan Yılmaz, AK Parti’yi anlamak için önce Türkiye Cumhuriyeti Milleti’nin çok iyi anlanması ve tanınması gerektiğine dikkat çekti.

Halkın içinden, bir parçası olan AK Parti’nin Türkiye’yi her zaman zor günlerinde halkından aldığı destekle ayağa kaldırmayı başardığını ifade eden Yılmaz, “17 yıllık süreçte her alanda ülkemiz büyük kazanımlar elde etti. Halk güçlendi, AK Parti onlarla birlikte güçlendi. Çünkü halkıyla bağı olan AK Parti’nin tek güç kaynağı milletiydi. 17 yılda ülkemizin gelişmesini, milletinin güçlenmesini istemeyenler AK Parti’yi hedef aldı. Başarılı oldular mı? Hayır. Şimdi ekonomik saldırı ile bize boyun eğdirmek istiyorlar. Hükümetimiz içte ve dışta ekonomik saldırıların bertaraf edilmesi için var gücüyle çalışıyor. Yaşanan sorunun ekonomik değil siyasi olduğunu herkes biliyor ve görüyor. Bunun için ekonomik tedbirler alınırken, siyasi duruşta sağlam bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dosta düşmana gösteriliyor.” şeklinde konuştu.

“ABD’NİN ELEKTRONİK ÜRÜNLERİNE BOYKOT”

ABD’nin bir çok ülkeye ekonomik saldıralar gerçekleştirdiğine dikkat çeken Yılmaz,”Kimse ekonomik nedenlerle doların bu kadar yükselmesine bir karşılık bulamıyor. Çünkü ekonomik bir nedeni yok. Tüm veriler dünya ölçeğinde çok iyi durumda. Faiz, döviz, rant ve tehdit lobileriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Kazanan ise Türk milleti olacak. Şimdi halkımız  dolar almıyor gidiyor bozduruyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin elektronik ürünlerine boykot uygulanacağını açıkladı. Sonuna kadar destek veriyoruz. Bundan sonra bu ürünleri almamamız alternatif cihazlara yönelmemiz gerekli. Ekonomik milli mücadele sürecinde dik duracağız. Onların meşhur markaları varsa, alternatifi onlarca ürün de piyasada mevcut.”diye konuştu.

Milletvekili Yılmaz’ı, Tekkeköy Belediyesi Eski AK Parti Meclis Üyesi Necip Çift ve kardeşi Mustafa Çift, Samsun Batı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Abdulkadir Samangül’de ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber