Yılmaz: Üzüntüler geride kalsın

Yılmaz: Üzüntüler geride kalsın
31.12.2018
A+
A-

Yeni yıl mesajı yayımlayan AK Parti Pursaklar Belediye Başkanı aday adayı Osman Yılmaz, “Vicdanın, merhametin, iyiliğin hiç bitmediği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Pursaklar Belediye Başkanı aday adayı Osman Yılmaz, yeni yıl mesajı yayımladı. Yılmaz, yeni yılda herkese bolluk ve bereket diledi.

ÜZÜNTÜLER GERİDE KALSIN
Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli ailem, kıymetli büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım takvimin son yaprağını koparacağımız bu yılın, bu son gününde, öncelikle selam ve sevgilerimi sunuyorum Ve biten yılda başlayan, yeni yıla devam edecek haftanızın bereketli olmasını diliyorum. Her başlayan yeni yıl, ömürde biten bir yılında habercisi aslında. Takvimde rakamlar değişirken istiyoruz ki hepimiz, her şey değişsin. Umutlarla el açıyorum Mevla’ya bugün. Bir yıl daha geçerken, yaşadığımız bütün sıkıntılar, üzüntüler geride kalsın. Geçen yılda yaşadığımız bütün güzellikler, artarak yeni yılda gelsin istiyoruz. Bizi Yaradan da bunu istiyor aslında bizden. İsteyin diyor. Kendiniz için benden ne istiyorsanız, ümmetiniz için de isteyin. Siz istemeden ben bilemem. Benim kudretim her şeye yeter. Siz yeter ki istemeyi bilin diyor. İşte ben de onun bu kudretine sığınarak, hepimiz için istiyorum. Sağlığın, sevginin, dostluğun, dürüstlüğün kıymetinin artarak çoğaldığı bir yıl istiyorum. Vicdanin, merhametin, iyiliğin hiç bitmediği bolluğun ve bereketin arttığı bir yıl olmasını diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.