Yılmaz: Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor

Yılmaz: Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor
22.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Ülkemizin kalkınması, gelişmesi için yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi tarafından yayınlanan milletvekili adayları listesi hakkında yaptığı açıklamada bugüne kadar kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor” dedi.

Seçim kararının alındığı günden bu yana AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan aday belirleme sürecinin titizlikle yürütüldüğüne inandığını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada,“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey ve AK Parti Genel Merkezimizin teveccühleri doğrultusunda istifa ederek başvurduğum milletvekili aday adaylığı süreci sonucunda yine partimizin aldığı kararlar doğrultusunda 2. sıradan milletvekili Adayı olarak belirlendim. Türkiye’ye hizmet için çıktığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin çalışma prensiplerine uygun bir şekilde hareket edeceğiz. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi için yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor. Aday adaylığımız süresince bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da başta Samsun’umuz olmak üzere ülkemize hizmet için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin birlikte çalışacağız. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.