Yılmaz: Türkiye’nin önü açılacak

Yılmaz: Türkiye’nin önü açılacak
09.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tek bir oyun bile değerli ve vazgeçilmez olduğunu belirterek, “Geleceğimiz için sandığa hep birlikte sahip çıkacağız.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık ve Canik ilçelerinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Ayvacık ilçesinde sandık müşahitlerine yönelik AK Parti İl Başkanlığı’nca gerçekleşen eğitim toplantısına katılan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra ilçede esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmasına devam etti. Akşam saatlerinde Canik ilçesinde ise esnaf ve meclis üyesi adaylarıyla gerçekleşen toplantıya katıldı. Programlarda Cumhur İttifakı Ayvacık Adayı Halil Kalaycı, Canik adayı İbrahim Sandıkçı, Büyükşehir adayı Mustafa Demir’e destek istendi.

İlçe programlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin el ele vermesiyle büyük bir kalkınma yaşanacağını, kalkınmanın gelişmenin anahtarının Cumhur İttifakı kadrolarında mevcut olduğunu söyledi.

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILACAK”

Özellikle sandıklarda görev alacak müşahitlerin görevlerini çok iyi yapmaları, kural ve yasaların eksiksiz uygulanması konusuna dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Yılmaz, “Genel merkezimiz çok iyi bir tanıtım ve bilgilendirme programını hayata geçirdi. İl başkanlığımız koordinesinde tüm ilçelerimizde gerekli çalışma yapılıyor. Ama burada en önemli olan nokta sadığa sahip çıkmak. Bizim için tek bir oy bile değerli ve vazgeçilmezdir.  Geleceğimiz için sandığa hep birlikte sahip çıkacağız. Tüm vatandaşlarımız gönülden, el ele verecek sandıkta Cumhur İttifakı diyecek. Geleceğimiz, çocuklarımız, hizmet için Cumhur İttifakı’na güçlü destek Türkiye’nin önünü daha da açacaktır.” diye konuştu.

“ADAYLARIMIZA GÜVEN TAM”

Büyükşehir belediyesinde Mustafa Demir’e, 17 ilçede Cumhur İttifakı adaylarına tam desteği beklediklerini ifade eden Yılmaz, “Adaylarımız tecrübeli ve gönülden vatanına, halkına hizmet için yola çıktılar. Aldıkları bayrağı en üst seviyeye taşımak için büyük hedefler koydular. Cumhur İttifakı kadroları halka hizmeti en iyi yapacak isimlerdir. Büyükşehir’de Mustafa Demir, Ayvacık’ta Halil Kalaycı, Canik’te İbrahim Sandıkçı el ele verecek topyekun bir çalışma seferberliği oluşturacak.  Biz ittifak adaylarımıza gönülden inanıyor ve güveniyoruz, halkımızda öyle.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber