Yılmaz: Türkiye’nin geleceği için çok çalışacağız

Yılmaz: Türkiye’nin geleceği için çok çalışacağız
12.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu şehir evladım gibi oldu. Bir babanın çocuklarının ihtiyaçlarının ne olduğunu bildiği gibi bende bu şehrin ve milletimizin ihtiyaçlarının ne olduğunu biliyorum.” dedi.

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmalarını ilçe ziyaretleriyle sürdürüyor.

Çarşamba AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan ve yönetim kuruluyla ilçe başkanlığında bir araya gelen Yusuf Ziya Yılmaz, ardından ilçe kaymakamı Mustafa Güney’i makamında ziyaret etti. Çarşamba ziyaretinin ardından Terme ilçesine giden Yılmaz, burada AK Parti ilçe Başkanı Ali Kılıç ve partililerle buluştu. Ardından Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u da makamında ziyaret etti.

Programlarında açıklama yapan Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajı verdi, 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti.

BU ŞEHİR EVLADIM GİBİ OLDU
Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yürütülen çalışmalara değinen Yılmaz, “Büyükşehir yasasının çıkmasının ardından 17 ilçemizden sorumlu olduk. 2014 yılından bu yana Samsunumuzun 17 ilçesi ile birlikte iyi bir hizmet performansı ortaya koyduğumuza inanıyorum. Farkında olmadığımız hiçbir şey yok. Halkımız rahat olsun. Bu şehir evladım gibi oldu. Bir babanın çocuklarının ihtiyacının ne olduğunu bildiği gibi bende bu şehrin ve milletimizin ihtiyaçlarının ne olduğunu iyi biliyorum.” dedi.

TÜRKİYE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
24 Haziran’dan sonra Cumhurbaşkanlığı sisteminin tam anlamıyla yürürlüğe gireceğini anımsatan Yılmaz, “Yepyeni bir Türkiye bizi bekliyor. Bunun için seçimlere çok iyi hazırlanmamız ve koşturmamız gerekli.  Bismillah deyip sokağa çıkarak ne yapacağını bilen en iyi ekip olmalıyız. Gerekirse uyku uyumayacağız. Ülkemiz için koşuşturacağız. Çok çalışırsak inanın karşılığını alırız. Tek derdimiz ülkemiz. Bizler faniyiz ama ülkemiz ebediyen baki kalacak. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak zorundayız. Aramızda ufak tefek sorunlar bile varsa tüm bunları bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde ülkemiz için çalışmalıyız.” diye konuştu.

Ziyaretler sırasında Yılmaz, teşkilatla çeşitli konularda da istişarelerde bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.