Yılmaz: Türkiye her anlamda kaliteyi AK Parti ile tanıdı

Yılmaz: Türkiye her anlamda kaliteyi AK Parti ile tanıdı
10.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, ‘Yavrularımızın geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile yola devam” dedi.

Seçim çalışmalarını Çarşamba ilçesinde sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, okul yıllarını geçirdiği akrabalarının evine giderek geçmiş anılarını tazeledikten sonra aldığı enerjiyle Sungurlu Mahallesine giderek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İlkokul yıllarını geçirdiği mahallenin sokaklarında ve kaldığı evde anılar gözünde canlanan Yılmaz duygu dolu anlar yaşadığını ifade etti.

Sungurlu Mahallesi’nde vatandaşlar ve esnafla buluşan Yılmaz, kapı kapı dolaştı. İlçe sakinleri ile sohbet edip tek tek tokalaşan Yılmaz, talep ve önerileri dinledi. Ziyaretler sırasında kendisini gülle karşılayan bir vatandaşı gören Yılmaz teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

Çocuklarla yakından ilgilenen milletvekili adayı Yılmaz’ın ailelerle sohbeti ise renkli anlar oluşturdu.

TÜRKİYE KALİTELİ EĞİTİME AK PARTİ İLE KAVUŞTU

‘Yavrularımızın geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ile yola devam” diyen Yılmaz, “16 yılda çocuklarımıza çok iyi bir gelecek hazırlamak için çalıştık, çaba harcadık. 81 ilimizde üniversiteler kurduk, derslik, okul sayılarını artırdık. Kitaplarını öğrencilerimiz okula gittiklerinde masalarında buldu. Eğitim yatırımı bütçeden en çok pay alır hale geldi. Çocuklarımız yeter ki okusun, vatanına milletine, ailesine hayırlı birer evlat olmaları için kapıları sonuna kadar araladık. İşte tüm bu yatırımların ve hizmetlerin sürmesi için devam diyoruz” dedi.

EKONOMİK ENDİŞELERİ UNUTUN

Türkiye’nin özellikle seçim öncesinde ekonomik olarak kıskaca alınmaya çalışıldığını hatırlatan Yılmaz, “Başta esnaf kardeşlerimizin ekonomi ile ilgili hiçbir endişesi olmasın.  Kaoslar oluşturarak hedefleri Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilememesi, hedefleri AK Parti’nin iktidar olamaması. Bu büyük oyunu herkes çocuk iyi görmeli. Ülkemizde ekonomik olarak hiçbir sıkıntı yokken, büyük iyileşmeler sağlanmışken, tüm veriler pozitif yönü gösterirken dolar oyunu, kredi notu oyunu devreye girdi. İnşallah tüm oyunları 24 Haziran’da hep birlikte bozacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.