Yılmaz: Samsun parlayan yıldız olmayı sürdürecek

Yılmaz: Samsun parlayan yıldız olmayı sürdürecek
12.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na güçlü destek ile Samsun parlayan yıldız olmayı sürdürecek” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Tekkeköy ilçesindeki program Cumhur İttifakı adayı Hasan Togar, İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Karaçuha  ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nde teşkilat üyesi kadınlarla toplantı ile başladı. Vatandaş ve esnaf buluşmalarının ardından ilçede faaliyette bulunan iki ayrı muhtar derneği, MHP İlçe başkanlığı, Türk Kızılayı ilçe temsilciliği ve Organik Fındık Üreticileri Birliği ziyaret edildi. Programlarda Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Mustafa Demir ve Tekkeköy ilçe adayı Hasan Togar’a güçlü destek istendi.  

Seçim çalışmalarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy’ün son yıllarda en çok gelişen ve kalkınan ilçeler arasında olduğunu, yeni dönemde kat ve kat büyümeye devam edeceğini söyledi.

“BAYRAK EN ÜST SEVİYELERE ÇIKACAK”

Cumhur İttifakı adaylarının yol haritasında halk merkezli projeler ve çalışmalar olduğunu, ortak akıl vurgusuyla büyük uzlaşı, el ele verilerek ‘en iyi hizmet’ noktasında hareket edileceğini belirten Yılmaz, “Cumhur İttifakı adaylarımızın devir aldıkları bayrağı en üst seviyelere çıkartacağına olan inancımız tamdır. Mevcut belediye başkanı ve adayı, yeni aday olan arkadaşlarımız tam bir donanım, tecrübe ile yola çıktı. Şuan net odaklanma ile çalışmak için sadece 31 Mart’ı bekliyorlar. Halkımız yetkiyi verdiği andan itibaren ‘Bismillah’ diyerek hemen çalışmalara başlayacaklar.  31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na güçlü destek ile Samsun parlayan yıldız olmayı sürdürecek. Ekonomiden, alt ve üst yapıya, istihdamdan, sosyal projelere kadar doğru adımlarla çalışma programları belli. ‘Samsun için halkımız için en iyi ne yapabiliz’ düşüncesinden herkesin takdirini alacak projeler doğacak, çalışmalar sergilenecek.” dedi.

Milletvekili Yılmaz, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’in “100. Yılımızda Kurtuluştan Şahlanışa Samsun” 2019-2024 proje tanıtım toplantısına da katılım sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.