Yılmaz: Samsun değerli bir mücevher gibidir

Yılmaz: Samsun değerli bir mücevher gibidir
28.02.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’de sanal ve yalan üzerine kurulan siyaset düzeninin artık yıkıldığını belirterek, “Bizler eserlerimiz, hizmetlerimiz, yaptıklarımız ve yapacaklarımızla konuşuyoruz.  Kalıcı faydalı eserleri olmayanlar ise boş vaat, yalan ve iftiralarla uğraşır”. dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılış programlarına katıldı.

Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı ve Terme Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SKM) açılışları gerçekleştirildi. AK Parti ve MHP temsilcilerinin hazır bulunduğu SKM açılışlarında birlik, beraberlik ve halkla kucaklaşma mesajları verildi.

Parti üyeleri ve vatandaşların geniş katılım gösterdiği SKM açılışlarında konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın büyük güçlü Türkiye yolunda yapılacak her türlü çalışma ve hizmet noktasında elini taşın altına koyduğunu söyledi.

“MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Türkiye’de seçimlerin artık farklı bir boyut kazandığını, kirli ittifaklar, niyetlere karşı ayrıca mücadele verildiğini ifade eden Milletvekili Yılmaz, “Akıllarında AK Parti, Cumhur İttifakı’nın dağılması, parçalanması düşüncesi olan zihniyetlerle mücadele veriliyor. Ülkemizin faydasına olan hiç bir şeyi istemeyenler gizli, açık ittifaklarla her türlü saldırı durumuna geçti. Tüm kazanımların ortadan yok olması, ülkemizin geriye gitmesini isteyenler şuan el ele kol kola vermiş durumda. Bunlara Allah’ın izniyle, halkımızın büyük desteğiyle fırsat vermeyeceğiz. Bizler mücadeleden, ülkemizi, halkımızı düşünmekten  asla vazgeçmeyiz. Varsın onlar yalanları, iftiraları, kirli planları, işbirlikleriyle gelsinler bizler doğru yoldan asla şaşmayız, ülkemizin menfaatine olmayan hiçbir işe evet demez, aynı güzergahta ilerlemeyiz. Halkımız bizim bu çizgimizi bu zamana kadar destekledi ve takdir etti, bundan sonrada öyle olacak.” diye konuştu.

‘SAMSUN DEĞERLİ BİR MÜCEVHER GİBİDİR’

Cumhur İttifakı adaylarının çizgisinin, yolunun, niyetinin dosdoğru olduğunu ifade eden Yılmaz, “Samsun değerli bir mücevher gibidir. Onu nasıl işlerseniz, özen gösterirseniz değerine değer katarsınız. Bu zamana kadar hep kentimize bir evladımız, parçamız gibi baktık. En iyi hizmeti alması, her alanda gelişmesi için büyük mücadeleler verdik. Yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakımızın adayları Samsun’un değerli bir mücevher olduğunu bilerek yola çıktı. Projeleri, yol haritaları, sorunların giderilmesi noktasında bakış açıları şuan hepsi hazır. 31 Mart’ta Büyükşehir Belediyemiz de Cumhur İttifakımızın adayı Mustafa Demir’in, ilçelerimizde belediye başkan adaylarımızın, halkımızdan tam destek aldığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tüm adaylarımız ilde, ilçelerde yeniden şahlanış için yola çıktı. Sadece halkımız, bizlere adaylarımıza güvensin ve inansın. Bu zamana kadar halkımızı hiç mahcup etmedik, yine etmeyeceğiz.” diye konuştu.

SKM açılışlarına AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ilçe başkan adayları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber