Yılmaz: Nefsi hiç bir çalışmanın içinde olmayacağız

Yılmaz: Nefsi hiç bir çalışmanın içinde olmayacağız
22.10.2018
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, halka hizmet ve siyasi mücadelede nefsin bir kenara bırakılması gerektiğini belirterek, “Sadece üzerimizdeki dava elbisesi kalıcı, her şey gelip geçici.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Sinop İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Sinop Kültür Merkezi’nde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Başkanı Ali Çöpçü, belediye, ilçe, gençlik ve kadın kolları başkanları, parti üyelerinin hazır bulunduğu danışma meclisi toplantısında yürütülen çalışmalar değerlendirildi, istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçim sürecinde tüm teşkilatlara büyük görevler düştüğünün altını çizdi.

‘HERKES BİZ KAVRAMI ÜZERİNE ODAKLANMALI’

“Nefsi hiçbir hareketin içerisinde olmayacağız, davamıza halkımıza hizmete odaklanacağız” diyen Yılmaz, “Biz kavramı üzerine hepimizin yoğunlaşması gerekli. Bizler büyük bir davanın yolunda siyaset yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizin AK Parti’ye, bu partiye gönül vermiş siyasetçilere ihtiyacı var. Şunu unutmayacağız, halka hizmet ve siyasi mücadelede nefsimizi bir kenara bırakacağız. Nefsi hareketler, çalışmalar içerisinde olmayacağız. Bu zamana kadar bu böyle devam etti, edecekte. Görevler makamlar, kazanımlar ne olursa olsun hepsi gelip geçici. Sadece üzerimizdeki dava elbisesi kalıcı. Hoş bir seda, gönül birlikteliği bırakabiliyorsak, Türkiye’nin, halkın kazanımı için bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere.” dedi.

‘SİHİRLİ KELİME SEVGİ’

Siyasette iletişim konusuna da değinen Yılmaz, “Birbirimizi ilk başta seveceğiz, sevgiyle  bakacağız. Hani gönül diyoruz ya; işte sihirli nokta burası. Her çalışmamızda sevgi olacak, gönüllere hitap edeceğiz. Kibirden uzak duracağız, tevazu ortak noktamız olacak. Yerel seçim süreci başladı, her kesimle iyi iletişimler, diyaloglar kurmamız gerekli. Yerel yönetimler bir şehrin yansıyan aynasıdır. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yerel seçimleri de büyük bir çalışma azmi, istekle başarı ile tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu zamana kadar halkımızın desteğiyle bir çok işi başardık. Güzel günler büyük bir azim ortaya sergilersek hepimizi bekliyor.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.