Yılmaz: Kazandığımız dostluklar sevgi bağlarımız en büyük hazinemizdir

Yılmaz: Kazandığımız dostluklar sevgi bağlarımız en büyük hazinemizdir
03.06.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Her çalışmamızda kentimizi, ülkemizi, halkımızı öncelik olarak gördük. Kentimiz için elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedik. Çalışmalarımızda, hizmetlerimiz sırasında kazandığımız dostluklar, sevgi bağlarımız ise en büyük hazinemiz oldu.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü Sarıdibek Mahallesi’nde gerçekleşen iftar programına katıldı.

Sarıdibek Mahallesi muhtarı Sadık Bastun’un ev sahipliğinde çevre mahalle muhtarları ve vatandaşların buluşmasıyla iftar programı düzenlendi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz iftar programına Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Samsun Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Başkanvekili Turan Çakır, Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Oy ile birlikte katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlığı döneminde mahalleye kazandırdığı ve bayanların ev ekonomisine büyük katkı sağladığı Geleneksel Halı Dokumacılığı ve El Sanatları Atölyeleri’nin bulunduğu Sarıdibek Mahallesi’nde bayanlarla sohbet etti, çocuklarla neşeli anlar yaşadı.

İftar buluşmasında vatandaşlarla tek tek selamlaşan Yılmaz, oruçların açılmasının ardından konuşma yaptı. Sarıdibek Mahallesi muhtarı Sadık Bastun’a gösterdiği ev sahipliği için teşekkür eden Yılmaz, Ramazan ayının bereketinin, gönül buluşmalarının, kaynaşmanın her tarafa yansıdığını söyledi.

“BÜYÜK HİZMETLER İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”

19 yıllık belediye başkanlığı döneminde kentin her bir noktasının nakış gibi işlenmesi, Samsun’un hak ettiği konuma gelmesi ve her zaman bir basamak ileri gitmesi için gece gündüz demeden çok çalıştıkları belirten Yılmaz, “Samsun benim evim, hayatımın en önemli parçası. Her hizmeti sevgiyle, büyük bir aşkla yaptım. Bu süreçte kazandığımız dostluklar, sevgi bağlarımız ise en büyük hazinemiz oldu. Şuan milletvekili olarak hizmet ediyorum. Geçmişe baktığımda şehrimizin her bir noktasında gönül köprüleri kurduğumuzu, sevgi bağlarımızın güçlendiğini gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlıyorum. Sevgi öyle kolay kazanılabilin bir unsur değil. Sevgiyle yaklaşır, sevgiyle çalışır, gönüllere koşarsak karşılığı da aynı öyle oluyor. Gönlü zengin, geniş halkımızın gösterdiği teveccüh ise kalbimde her zaman kalacak.” diye konuştu.

”SAMSUN FIRSATLAR ŞEHRİDİR”

“Samsun için her zaman elimizi taşın altına koyduk” diyen Yılmaz, “İlçelerimiz, şehrimizin topyekun kalkınması, modern bir kent olması, halkımızın refah ve huzurunun artması, yaşanılabilir bir kent olması için büyük mücadeleler verdik. Özellikle ekonomik anlamda kalkınması, istihdamın artması için kentin dinamiklerini, avantajlarını ön plana çıkarmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada büyük yol kat edildiği görmek bizleri mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmeyeceğiz. Şehrimizin her bir sorunu, halkımızın her bir talebi, ihtiyaçları bizim için öncelikli. Samsun fırsatlar şehridir. Bu fırsatları değerlendirmek, doğru adımlar atmak, ihtiyaçlar doğrultusunda hareket etmek çok önemli. Hiç bir ayrım yapmadan hepimiz el ele vererek şehrimiz için halkımız için hizmet etme devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yılmaz, teravih namazını Köprülü Mehmet Paşa Cami’nde kıldıktan sonra ilçe merkezinde dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti.

Yılmaz, Arefe günü acıya ortak oldu

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bulut ve Kurtça ailelerinin acısını paylaştı.

Kızılay Samsun Şube Başkanvekili iş insanı Ahmet Ali Bulut’un ağabeyi Alaaddin Bulut ile Zekeriya Kurtça, Arefe günü Hakk’a uğurlandı.

Samsun eşraflarından Alaaddin Bulut, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Kızılay Samsun Şube Başkanvekili iş insanı Ahmet Ali Bulut’un ağabeyi Alaaddin Bulut, evinde helallik alınmasının ardından Büyük Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Büyük Cami’nde arefe günü iki cenaze ebediyete uğurlandı. Yılmaz, yaşamını yitiren Zekeriya Kurtça’nın da cenaze namazına katıldı, kederli iki aileye de başsağlığı diledi, acılarını paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber