Yılmaz: Hizmetler çok iyi anlatılmalı

Yılmaz: Hizmetler çok iyi anlatılmalı
29.07.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti’de siyaset yapan her bir bireyin halkın içinden biri olduğunu belirterek, “Tevazu bizim yol haritamız olmalıdır.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Atakum İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda katıldı.

Atakum ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan milletvekili Yılmaz, teşkilat üyeleriyle bilgi ve tecrübelerini paylaştı, önemli mesajlar verdi.

‘HİZMETLER ÇOK İYİ ANLATILMALI’

16 yılda AK Parti iktidarının hem merkezi hem de yerel yönetim çalışmalarının halka çok iyi anlatması gerektiğini ifade eden Yılmaz, yapılan hizmetlerin halk nezdinde bilinmesinin önemine vurgu yaptı, mütevazi olunması gerektiğinin ise altını çizdi.

Toplantının yapıldığı Atakum ilçesine yapılan yatırımlara değinen Yılmaz, “AK Parti, tüm ülkede olduğu gibi Samsun’da da bir evrim gerçekleştirdi. Bunu AK Parti ailesi birlikte yaptı. Örnek verirsek AK Parti, Atakum’da bir gelişim sağladı. İlçedeki hizmet belediyeciliğinin gereğine bakacak olursak, Samsun’da en çok hizmet alan ilçelerimizden biri de Atakum’dur. Biliyorsunuz 19 yıl bu şehirde büyükşehir belediye başkanlığı yaptım. Her bir noktayı, hizmetleri çok iyi biliyor. Atakum’a yapılabileceklerin hepsi yapıldı. Bir ilçeyi anlatmak için eskiyle mukayese edebilirsiniz. Bugün Samsun kent merkezindeki herkes evini satarak Atakum’da ev almak istiyor. Atakum’daki daire fiyatları diğer bölgelerdeki fiyatlara oranla yüzde 20-30 yükseldiyse demek ki, buradaki yerel hizmetler yaşam standardının yükselmesine yardımcı olmuş ve cazibe merkezi haline getirmiştir.” diye konuştu.

‘HALKIMIZ İÇİN HERŞEY FEDA OLSUN’

Hafif Raylı Sistem’e 126 milyon Euro harcandığını bilgisini veren milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizin ihtiyacı olan bu çağdaş ulaşım hizmeti gelişmeye devam ediyor. Başkanlık görevinde olduğum dönemde başlatılan tramvayın OMÜ’ye  çıkarılmasını kapsayan proje için 150 milyon TL daha harcanıyor. Bu dev bir altyapı yatırımıdır. Bir vatandaşımız veya bir öğrencimiz Tekkeköy’den tramvaya biniyor, hiç inmeden üniversitesine ve yurduna kadar geliyor. Bunları neden anlatıyorum AK Parti’nin halkı için yaptığı hizmetlere örnek göstermek için. Burası İsviçre değil, burası Almanya’nın Frankfurt kenti değil. Ancak bu hizmeti bizim insanımız hak ediyor, ‘Bizim insanımıza gani gani helal olsun, feda olsun’ diyerek yaptık” şeklinde konuştu.

‘TEVAZU BİZİM YOL HARİTAMIZ OLACAK’

“Dişimizi tırnağımıza taktık, gecemizi gündüzümüze kattık çok çalıştık ama yapmamız gereken başka işler de var” diyen Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bizler insanların karşısına, ‘Allaha şükürler olsun, hamd olsun ki, sizlere hizmet etme fırsatını bize verdi ve biz de bunları yaptık’ diyen bir özgüvenle çıkıyoruz. Hizmetlerimizi, projelerimizi, tüm fikirlerimizi ve yapılması gerekenleri her zaman olması gerekenden daha iyi anlatmamız gerekiyor. Bu anlatımları, algıyla yönetmek ve gönüllere girmek konusunda gayret ederek yapmalıyız. Kendimizi ve hizmetlerimizi çok iyi anlatmalıyız. Bunu hiç bir zaman kibirlenerek yapmamalıyız. AK Parti’de siyaset yapan her bir birey halkın içinden biridir. Tevazu bizim yol haritamız olmalıdır.”

Toplantıya, AK Parti Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber