Yılmaz: Her zaman önceliğimiz Millet ve Türkiye’dir

Yılmaz: Her zaman önceliğimiz Millet ve Türkiye’dir
25.01.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “AK Parti’yi diğerlerinden ayıran en önemli özellik milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini her zaman kendisinin üstünde tutmasıdır.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçelerde başkan adaylarını ziyaret eden ve onlarla birlikte esnaf, halk buluşmaları gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım, Tekkeköy, Çarşamba ziyaretlerinin ardından Salıpazarı ilçesinde programlarına devam etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Halil Akgül’e hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili  Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra İlçe Başkanı İsmail Yaman ve teşkilat üyeleri ile parti binasında toplantı gerçekleştirdi. Teşkilat ve seçim çalışmalarının ele alındığı toplantı sonrasında bir süre önce ilçe Kaymakamlığı’na atanan Ali Osman Bulat ziyaret edildi.

Esnaf ve halk buluşmalarının da gerçekleştiği ilçe gezinde açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ‘Tevazu, samimiyet ve gayret’ vurgusunu hatırlattı önce millet, önce memleket anlayışının Cumhur İttifakı’nın, AK kadroların yüreğine işlediğini söyledi.

“HALKIMIZIN İSTEĞİ BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİDİR”

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerine Türkiye’ye hizmet aşkıyla yola çıktığını belirten Yılmaz, “Halkımızın güvenini hiç bir zaman boşa çıkarmadık. Halkımız ne istediyse bizim için en önemli öncelik oldu. Bundan sonrada bu çizgimizden, anlayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Cumhur İttifakı, Yeni Kapı Ruhu’nu baş tacı yaparak yoluna devam ediyor. Memleket meselesi denince bizde akan sular durur. Tüm adaylarımız hizmet, halk sevdalısı. Şehrine, ilçesine en iyi hizmeti yapacağından hiç bir şüphemiz yok.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN MENFAATLERİ HERŞEYİN ÜZERİNDEDİR”

“AK Parti’yi diğerlerinden ayıran en önemli özellik milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini her zaman kendisinin üstünde tutmasıdır.” diye Yılmaz, “17 yıldır bu çizgi yolundan hiç sapmadı. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz geleceğe sağlam adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizin yaşadığı zorlukları hepimiz yakından görüyoruz. Her şeye rağmen mücadeleden, kalkınmadan, gelişmeden, demokrasiden, müreffeh bir Türkiye hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu ise Allah’ın izni, halkımızın büyük desteği, teveccühü ile olacak” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber