Yılmaz: Her zaman muhtarlarımızın yanındayız

Yılmaz: Her zaman muhtarlarımızın yanındayız
07.08.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’de yeni bir sayfa açtığını belirterek, “Ülkemizde artık projeler ve hizmetler konuşulacak.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’nin vakit kaybedecek bir dakikasının dahi olmadığına dikkat çekerek, “Yeni bir sayfa açıldı. Ülkemizde artık projeler ve hizmetler konuşulacak.” dedi.

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ı Samsun’daki ofisinde Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Şahin ve beraberindeki muhtarlar ziyaret etti.  Muhtarların kendilerinin, halkın gözü kulağı olduğunu belirten Yılmaz, yıllardır güzel çalışmalara birlikte imza attıklarını söyledi.

“HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Muhtarların değerini bilen bir iktidarın, siyasi oluşumun olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Her zaman muhtarlarımız bizimle ve güzel bir ahenk içerisinde çalışıyoruz. Onlar hepimizin sesi. Kentimizin sorunlarının çözümü noktasında bu zamana kadar iyi diyaloglar içerisinde el ele çalıştık bundan sonrada çalışacağız.” diye konuştu.

“ÜLKEMİZDE ARTIK PROJELER VE HİZMETLER KONUŞULACAK”

Türkiye’de artık gerileme, tökezleme, öteleme gibi konuların gündemden kalktığının altını çizen Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Şuan geleceğe odaklandık. Halkımızın refah düzenin artması, ekonomik kalkınmanın sağlanması, iş aş sorunlarının çözülmesi, güvenlikte, sağlıkta, hukukta, demokrasi de her alanda lider ülke olmak için büyük uğraşlar veriliyor. Türkiye’de yeni bir sayfa açıldı. Ülkemizde artık projeler ve hizmetler konuşulacak. Bizim boş tartışmalara vakit ayıracak zamanımız yok. Halkımız bize güvendi inandı. Bunun gerekleri neyse harfiyen yapılacak.”

“100 GÜNLÜK İCRAAT PLANI İLK BAŞLANGIÇ”

Söylemden çok icraata odaklanıldığının altını çizen Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 100 Günlük İcraat Planı’nı açıklaması ne kadar hizmete, projelere odaklanıldığının bir göstergesidir. Kısa, orta ve uzun vadede planları, projeleri hazır olan bir iktidar görevinin başında. 100 günlük çalışma programına bakıldığında ne kadar kapsamlı çalışmaların ortaya konulacağı görülüyor.  Ayrıca, bu çalışma programı içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde başlattığımız ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ne alınan Kızılırmak Deltası’nın daimi listeye alınmasının yer alması bizleri de ayrıca mutlu etti. Büyük bir aşkla hazırlanan ve uygulamaya sokulan 100 günlük ve geleceğe yönelik projeler ülkemizi şaha kaldıracak.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Yılmaz’ı Samsun’daki ofisinde ayrıca Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Serbest Bölge Müdür Vekili Ferhat Dalgın ve Sasbaş Genel Müdürü Ercüment Karaca’da ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.