Yılmaz: Hayat paylaştıkça güzelleşir

Yılmaz: Hayat paylaştıkça güzelleşir
10.11.2018
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Hayat paylaştıkça daha güzelleşir, bizim en büyük hazinemiz sevgi” dedi.

AK Parti Yerel  Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, hasta ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

TBMM çalışmalarının ardından Samsun’da bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, çeşitli mahallelerde ikamet eden Necati Şahin ve eşi Hafize Şahin, Şerif Artut ve eşi Cemile Artut, Fevzi Güler ile Temel Uzlu’yu evinde ziyaret etti.

Rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yılmaz, uzun süren sohbetler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Milletvekili Yılmaz, “Hayat acıları, sevinçleri paylaştıkça daha güzel. Her şeyin başı sevgi, sevgi ise paylaştıkça anlamlı. En büyük hazinemiz bu. Gönüllerde hoş bir seda bırakmak, paylaşmak el ele vermek hayatın anlamına anlam katmaktadır. Bu zamana kadar halkımızla her zaman iç içe gönül gönüle olmaya çalıştık. Gönüllerde hoş bir seda bırakmak için çaba harcadık. Kırıklıklar, üzüntüler varsa gidermeye çalıştık. Ziyaretini gerçekleştirdiğimiz gönül insanlarının hepsinin yeri tüm vatandaşlarımız gibi ayrı. Zaman geçiyor, her günümüz bir olmuyor. Hastalıklar, üzüntüler, sevinçler yaşıyoruz. Bir nebze olsun halkımızın, dostlarımızın, sevdiklerimizin o anlarını paylaşabiliyor, destek verebiliyorsak ne mutlu bize.” diye konuştu.

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde genç yaşta yaşamını yitiren Mustafa Akça’nın kederli ailesine de baş sağlığı dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.