Yılmaz: Halkın ne istediğini biliyorum

Yılmaz: Halkın ne istediğini biliyorum

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan aday adayı Osman Yılmaz’a Türkiye genelinde ve yurt dışındaki federasyon başkanlarından  büyük destek yağıyor.

Genç yaşta büyük başarılara imza atan 35 yaşındaki AK Parti Pursaklar Belediye Başkan aday adayı Osman Yılmaz, Türkiye genelinde ve yurt dışındaki federasyon başkanlarından ve Samsunlulardan  büyük destek yağıyor.  Yılmaz’ı Pursaklar Belediye Başkanı olarak görmek isteyen federasyon başkanları ve Samsunlular, ASİYAD Başkanı Yılmaz’ın, Samsunlular için çok çalıştığını ve yüreğini Samsun için ortaya koyduğunu belirterek, Yılmaz’a sahip çıkıyor.

ERDOĞAN’IN İZİNDE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giden Yılmaz,  Erdoğan önderliğinde atılan Türkiye’yi kalkındırma hamlesinin bir örneğini Pursaklar’da başlatmak için yola çıktığını söyledi.

HALKIN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM
Belediye Başkanı olduğu takdirde Pursaklarda çok önemli projelere imza atacağını kaydeden başarılı iş insanı Yılmaz, “23 yıldır Pursaklar’da yaşıyorum. Halkın beklentilerini, özlemlerini ve isteklerini çok iyi biliyorum. Seçildiği takdirde Pursaklar’da yeni bir dönem başlatacağım. Pursaklar için çok önemli projelerimiz var” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ
Halkın en doğru kararı vereceğine inandığını kaydeden Yılmaz, “Çözüm üreten bir anlayışla belediye başkanı olarak ilçeme hizmet etmek istiyorum. ‘Milletin efendisi, milletine hizmet edendir’ inancıyla yola çıktık. Halkımızın kendisi için en doğru kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber