Yılmaz: Halkımızın tercihi İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün

Yılmaz: Halkımızın tercihi İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün
02.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart seçimlerine 17 yıldır olduğu gibi halkımızın ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün’ diyeceğine inancımız tamdır.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılış programlarına katıldı.

Canik, İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SKM) açılışları gerçekleştirildi. AK Parti ve MHP temsilcilerinin hazır bulunduğu SKM açılışlarında birlik, beraberlik ve halkla kucaklaşma mesajları verildi. AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’da gün boyu süren seçim çalışmaları sonrasında ilçelerdeki seçim koordinasyon merkezlerinin açılışlarına katıldı.

Parti üyeleri ve vatandaşların geniş katılım gösterdiği SKM açılışlarında konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı ile Türkiye’yi tam anlamıyla kucakladığını, halkında büyük teveccühünü görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇEYE TAM DESTEK”

Cumhur İttifakı’nın, özellikle kirli ittifaklarca içte ve dıştaki işbirlikçileri ile büyük Türkiye gibi hedef alındığını belirten Yılmaz, “Biz Türkiye, vatanımız, halkımız dedikçe birilerinden hep başka sesler çıktı. Onların niyetleri, istekleri amaçları faklı öncelikleri ise ne vatan, nede halk  emir aldıkları ne derse onların yolunda ilerlerler. Kirli ittifakların hazin tablosunu görüyorsunuz. Bunun için hepimiz çok uyanık olacağız, sandıklara sahip çıkıp Cumhur İttifakı adaylarımıza sonuna kadar destek vereceğiz. Tüm adaylarımız pırıl pırıl, tecrübeli, liyakatli, hakkı hukuku bilen kardeşlerimizdir. Bu büyük hizmet yarışında hedefimiz 17 ilçe ve büyükşehir belediyemizde Cumhur İttifakının net başarısıdır. Bu halkımızın büyük desteği ile olacak.” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNACAK”

“17 yıldır olduğu gibi halkımızın yine ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün’ diyeceğine inancımız tamdır” diyen Yılmaz, ” Ülkemizi geçmişte olduğu gibi belirsizliklerin içerisine sürüklemememiz gerekli. Türkiye’nin nasıl zorlu bir süreçten gelişim, kalkınma, güçlenme dönemine girdiğini birlikte yaşadık. 31 Mart seçimleri güçlü Türkiye’nin yoluna devam etmesinin büyük bir anahtarı olacak. Bunun için Cumhur İttifakımızın adaylarına tam desteğimizi halkımızdan istiyoruz. Büyükşehir Belediyesinde Mustafa Demir’e ve tüm ilçe adaylarımıza sandıkta sahip çıkacağız. Adaylarımızın şehrimize en iyi  hizmeti yapacağından, aldıkları bayrağı daha ileri taşıyacaklarından şüphemiz yok.” şeklinde konuştu.

Yılmaz, Mimarlık Öğrencileri Derneği’nin gerçekleştirdiği “Mimarlık Günleri” programına katıldı, il genelinde Cumhur İttifakı adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarını yürüttü, akşam saatlerinde Haber Aks TV’de canlı yayına katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.