Yılmaz: Halkımız en iyi tercihi yapmasını bilir

Yılmaz: Halkımız en iyi tercihi yapmasını bilir
10.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart’ta ‘Bizim Mustafa, bizim Halit, bizim Erdoğan, bizim Hasan, bizim İbrahim’ isimler önemli değil, Cumhur İttifakı’nda hizmet için çırpınan insanlarımız aday.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Çarşamba ilçesindeki program Cumhur İttifakı adayı Halit Doğan, İlçe Başkanı Taner Özden ile birlikte eski pazar yeri esnafıyla sabah kahvaltısında buluşmayla başladı. Ardından, MHP İlçe teşkilatının da katıldığı seçim çalışmasına  esnaf ziyaretleriyle devam edildi. Programlarda Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Mustafa Demir ve Çarşamba ilçe adayı Halit Doğan’a güçlü destek istendi.  Program, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililer ve vatandaşlarla buluşma ile sona erdi.

Seçim çalışmalarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinin diğer ilçeler gibi büyük bir kalkınma ve yatırım sürecine girdiğini, 31 Mart seçimlerinden sonra hız kesmeden hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

“EL ELE VERİLECEK SAMSUNUMUZ, TÜRKİYEMİZ KALKINACAK”

AK Parti’de bayrak değişimlerinin  doğal bir süreç olduğunu, sadece ‘Halka, vatana hizmetin’ ön planda olduğunu ifade eden Yılmaz, “Cumhur İttifakı kadrolarında mevki makam hiç önemli değildir. En iyi hizmeti yapmak, halkla kucaklaşmak, onların sorunlarını gidermek, kalkınmanın önünü açmak, ilçesi, şehri için faydalı bir yönetici olmak, hakkı, hukuku gözetmek dışında hiç bir düşünce yoktur. Biz büyük hedefler ortaya koyan Türkiye için yola çıkan Cumhur İttifakı’nın halkımızın vekalet verdiği birer siyasetçileriyiz. Aldığımız sorumluluğun vebalini bilen, ona göre hareket etmeye çalışan göreve talip insanlarız. Halkımızın içinden gelen, onlardan biriyiz. Adaylarımız mahallelerimizdeki komşumuz, çayını içtiğimiz, sohbet ettiğimiz, dertlerimizi, sevincimizi paylaştığımız, her sabah selam verdiğimiz insanlarımız. 31 Mart’ta ‘Bizim Mustafa, bizim Halit, bizim Erdoğan, bizim Hasan, bizim İbrahim’ isimler önemli değil, Cumhur İttifakı’nda hizmet için çırpınan insanlarımız aday. El ele verilecek bizim Samsunumuz, bizim Türkiyemiz kalkınacak.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber