Yılmaz: Gece gündüz demeden Samsun’a hizmete devam

Yılmaz: Gece gündüz demeden Samsun’a hizmete devam
04.07.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yılmaz, “Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde durmadan, yorulmadan birlikte seçim çalışması yaptığımız tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Havza İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile AK Parti Havza İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette 24 Haziran seçimlerinin sonuçları hakkında görüşüldü. AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’de istikrar ve kalkınmanın devam edeceğine vurgu yaparak, seçim çalışmalarından dolayı Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür etti. Başkan Murat İkiz ve İlçe Başkanı Özdemir ile AK Parti Havza İlçe Teşkilatı ise memnuniyetlerini dile getirerek AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.

7’DEN 70’E HERKESİ KUCAKLADIK

Gece gündüz demeden yine Samsun’a hep birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Milletvekili Yılmaz, “Vatandaşımız artık kendilerine dokunan ve hizmet getiren kişileri mecliste görmek istiyor. Gece gündüz çalışarak Samsun’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Güzel bir seçim süreci geçirdik. Son derece sağduyulu bir şekilde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda 7’den 70’e herkesi kucakladık. Sandık başına giderek tercihi ne olursa olsun vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI FARKLIDIR

AK Parti Teşkilatları 2023 vizyonunu hazırlayan 2053 ve 2071’e ışık tutan bir teşkilat diyen Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: Seçim süreci boyunca benimle olduğu gibi tüm milletvekili arkadaşlarımla beraber ‘biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik  diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde durmadan, yorulmadan seçim çalışması yapan dava arkadaşlarım iyi ki varsınız. Sizinle yürüdüğüm her çalışmada büyük bir keyif aldığımı bilmenizi isterim. İşinizden gücünüzden feragat ettiniz. Uzun Ramazan günlerinde, hatta  bayramda. Bazen yağmurda, çoğu zamanda sıcakta. Hiç durmadan, yorulmadan 24 Haziran seçimleri için koşturdunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Teşkilat ziyaretleri sonrası Yılmaz, ilçedeki esnafları gezdi, sohbet etti talep ve sıkıntılarını dinledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber