Yılmaz Demiraslan ve Alibeyli mahallelerini ziyaret etti

Yılmaz Demiraslan ve Alibeyli mahallelerini ziyaret etti
28.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesine bağlı Demirarslan ve Alibeyli Mahallelerini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları sırasında Çarşamba ilçesi Alibeyli Mahallesi’nde yaptığı miting sırasında mahalle sakini Dursiye Toraman, Yılmaz’ı çaya davet etmiş, Yılmaz da seçimden sonra çaya geleceğinin sözünü vermişti. Bugün o sözünü gerçekleştiren Yılmaz, Çarşamba ilçesinde yaptığı ziyarette ilk olarak Demirarslan Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve destek için teşekkür eden Yılmaz ardından Alibeyli Mahallesi’ne geçti. Burada milletvekili  Yılmaz’ı büyük bir sevinçle ve şaşkınlıkla karşılayan Dursiye Toraman,”Sağolun bizi kırmadınız ve bugün burada ziyaret ettiniz. Sizi ağırlamaktan büyük onur duyduk” dedi.

DAVETE İCABET ETMEK GEREKİR

Davete icabet etmek gerekir diyerek bugün ziyaret ettiği mahallelerde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu anlatan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Çarşamba ilçemizde yürüttüğümüz seçim çalışmalarımız sırasında Alibeyli Mahallemizde yaptığımız miting gerçekten unutulmaz anlar yaşatmıştı bize. Gece geç saatlerde olmasına rağmen vatandaşlarımız büyük bir coşku içinde 24 Haziran’da destek olacaklarını yürekten haykırdılar. Öyle de oldu. Bizleri yalnız bırakmadılar. O akşam Dursiye ablamız da bizi çaya davet etmişti. O akşam geç saat olduğundan dolayı çay davetine icabet edememiştik. Ben de söz vermiştim seçimden sonra mutlaka sizleri ziyaret edeceğim diye. Sözümüzü tuttuk” dedi. Ziyaret ettiği  Demirarslan ve Alibeyli Mahallelerinde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Yılmaz, çocuklar ile de yakından ilgilendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.