Yılmaz: Bizim tek kavgamız halkımıza, vatanımıza hizmettir

Yılmaz: Bizim tek kavgamız halkımıza, vatanımıza hizmettir
05.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısının 2023 hedeflerine ulaşmanın anahtarlarından biri olduğunu belirterek, “Bizim tek kavgamız halkımıza, vatanımıza hizmettir gerisi boş işler.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Atakum’da program Yalı Kafe’de iş adamları ile gerçekleşen buluşma ile başladı. Ardından Medical Park Hastanesi’nde hasta ve yakınları ile personel ziyaret edildi. Ev ile işyeri ziyaretlerinin ardından Atakent Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlar ve teşkilat üyeleriyle buluşuldu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı, Cumhur İttifakı adayı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti ve MHP teşkilat üyelerinin katıldığı programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın başarısının tüm hesapların üzerinde olduğunu söyledi.

“KİRLİ HESAPLAR CUMHUR İTTİFAKI’NA GÜÇLÜ DESTEKLE BOZULACAK”

Yerel seçimler üzerinden ilerisi için kirli hesaplar yapıldığını, bu hesapların Cumhur İttifakı’na güçlü destekle bozulacağını ifade eden Yılmaz, “31 Mart’ta halkımız sadece belediye başkanı seçmeyecek. Nerede bir kirli oyun, kumpas, tuzak varsa bunlarında bozulmasını sağlayacak.  İstikbalimize, geleceğimize, aşımıza, işimize göz dikenler 31 Mart’a odaklandı. Ülkemizde istikrar, birlik ve beraberlik, hizmet, kalkınma, güçlü Türkiye istemeyenler yerel yönetimler üzerinden kirli ellerini uzatmak istiyor. Şuan ne yazık ki, seçimler üzerinden böyle kirli hesaplar masaların üzerinde duruyor. Cumhur İttifakı bunların tüm düzenini, hedeflerini darmaduman edecektir. Bu yüzden önce bizler bir olacağız, birbirimize destek çıkacağız, hiçbir nefsi hesap içine girmeyeceğiz. Yolumuz hizmet, yolumuz Türkiye olacak.” diye konuştu.

“GERİSİ BOŞ İŞLER”

“Bizim tek kavgamız halkımıza ve vatanımıza hizmettir gerisi boş işler.” diyen Yılmaz, “31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısı 2023 hedeflerine ulaşmanın anahtarlarından da biridir. Önümüze koyduğumuz büyük hedefler birilerini rahatsız etti, kirli ittifaklar ortaya çıktı. Büyük hedefler koyan Türkiye’nin önüne Allah’ın izni, halkımızın büyük desteğiyle kimse set koyamayacak. Çok çalışacağız, ulaşmadığımız destek istemediğimiz kimse kalmayacak. Kimseyi de ayırmayacağız, ötelemeyeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa var gücümüzle yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.