Yılmaz: Bağımsızlığımız egemenliğimiz vazgeçilmezdir

Yılmaz: Bağımsızlığımız egemenliğimiz vazgeçilmezdir
17.08.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Türkiye’nin egemenliğine yapılan her türlü hamleye gereken en sert tepki verilir. ” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’nin bağımsızlığına karşı yapılan saldırıların egemenliğe yönelik müdahalelere de dönüştüğünü, hiç bir şekilde buna müsaade edilmeyeceğini söyledi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve teşkilat üyeleri milletvekili Yılmaz’ı Samsun’daki ofisinde ziyaret etti. Ülke gündemi ve teşkilat çalışmalarının istişare edildiği ziyarette açıklamalarda bulunan Yılmaz, İlkadım’ın Samsun’un en büyük ilçesi olduğunu, bu zamana kadar yürüttükleri başarılı çalışmaların devamını diledi.

“BAĞIMSIZLIĞIMIZ EGEMENLİĞİMİZ VAZGEÇİLMEZDİR”

Ülke gündemiyle ilgili konuşan Milletvekili Yılmaz, Türkiye’nin her zaman barıştan, huzurdan, diyalogdan, kardeşlikten yana olduğunu, köklü ve büyük bir devletin gerekleri neyse harfiyen yerine getirilmeye çalışıldığını söyledi.

Büyük devlet olmanın ne anlama geldiğinin bilinciyle hareket eden Türkiye’ye yönelik başlatılan her türlü baskı, tehdit, şantaj, kirli oyunun başarı sağlamasının mümkün olmadığına vurgu yapan Yılmaz, “Bizim hassasiyetlerimiz var. Bağımsızlığımızdan özgürlüğümüzden, egemenliğimizden, vatanımızdan, bayrağımızdan, hedeflerimizden asla vazgeçmeyiz. Bu coğrafyada devletimiz, milletimiz büyük bedeller ödedi. Ülkemize son dönemde başlatılan ekonomik saldırı sürecimizde bağımsızlığımız hedefteydi. Bağımsızlığımızdan vazgeçmeyeceğimizi herkese gösterdik. Egemenliğimize de yönelik müdahalelerde ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’nin egemenliğine yapılan her türlü hamleye gereken en sert tepki verilir. Bağımsızlığımıza yapılan saldırılarda olduğu gibi.” diye konuştu.

Yılmaz, ekonomik saldırılara karşı Türkiye’nin kenetlendiğini, büyük bir milli duruş sergilendiğini de sözlerine ekledi.

Milletvekili Yılmaz’ı  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı Başkanımız Ahmet Cemal Ayhan, AK Parti Samsun Eski İl Başkanı Ali Akyüz ve beraberindeki heyette ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber