Yılmaz: AK Parti’nin diğerlerinden farkı halkın hizmetkarı olmasıdır

Yılmaz: AK Parti’nin diğerlerinden farkı halkın hizmetkarı olmasıdır
12.01.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  AK Parti’nin ihtimam noktasının halk olduğunu belirterek, “Bizi tüm siyasi partilerden ayıran en büyük özellik, halkımıza hizmetkar olmamızdır.”dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  Samsun’daki ofisinde konuklarını ağırladı.

Ankara’daki meclis çalışmalarının ardından Samsun’da bulunan AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ladik Muhtarlar Derneği Başkanı Sezai Balcı, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çavdar,  Gerzeliler Mahalle Muhtarı Çetin Karaduman, Yakıntaş Mahalle Muhtarı İsmail Çelebi, Mazlumoğlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarısız, Kayabaşı Mahalle Muhtarı Bekir Erdem ve çiftçi Kurtbey Şenkol’u konuk etti.

Ziyarette, mahallerdeki çalışmalar, talep ve öneriler, çiftçilerin durumu gibi konularda istişarelerde  bulunulurken, gönül birlikteliği mesajları verildi.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, gönüllere giremeyen bir siyasi oluşumun hiç bir zaman başarı gösteremeyeceğini, AK Parti’nin şifrelerini çözmek isteyenlerin halka bakması gerektiğini söyledi.

“İHTİMAM NOKTAMIZ HALK”

AK Parti nasıl halkına güveniyorsa, halkında AK Parti’ye büyük bir güven ve inancı olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu yola çıkılırken, zorlu ama müreffeh günleri getirecek süreçlerin kısa sürede geleceğine hepimiz inanmıştık. Çünkü AK Parti kadroları ülkemiz için, vatandaşlarımız için en iyisini hayata geçirmeyi istemiş, büyük Türkiye’yi kalbimizin içine nakış gibi işlemiştik. Bu nakış o kadar sağlam ki, ne çekmeyle kopar ne aşınmayla. Doğru yolda olanları halkımız her zaman gördü. AK Parti’nin ihtimam noktası halk olmuştur. Bizi tüm siyasi partilerden ayıran en büyük özellik ise halkımıza hizmetkar olmamızdır. Bundan sonra da böyle olacak.” dedi.

“MUHTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

“Muhtarlarımızın üzüntüleri de sevinçleri de bizimdir” diyen Yılmaz, “Muhtarlarımızla büyük bir gönül bağımız var. AK Parti olarak muhtarlarımız her zaman önceliğimiz olmuştur. Cumhurbaşkanımız  Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en son 49. Muhtarlar Toplantısı’nda verdiği mesajlar bunun en büyük örneğidir. Hepimiz halkımız gibi muhtarlarımızın emrindeyiz. Muhtarlarımız her zaman başımızın tacıdır. Her dönem muhtarlarımızla çok iyi bir çalışma ahengi yakaladık. Bundan sonrada bu aralıksız devam edecektir. Muhtarlarımız bölgelerinde bizim halkımızla aramızda köprüdür. Bu köprü ise sağlam temeller üzerine kurulmuştur.” diye konuştu.

“ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEKLER SÜRECEK”

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner’le çeşitli konularda istişarelerde bulunan Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü;  “Hükümetimiz her zaman çiftçilerimizin yanında olmuştur. Toprakta üretim olmazsa hiç bir şey olmaz. Türkiye Allah’a şükürler olsun ki; Hem hayvancılık, hem de tarımda kıskanılacak bir ülke. Bereketli topraklarımız bizim büyük şansımız. AK Parti iktidarı döneminde üretimimizin artması, daha geniş alanlarda tarım hayvancılık yapılması, çiftçilerimizin daha çok üretmesi için bir çok destekler verildi. Cumhurbaşkanımız yine geçtiğimiz günlerde çiftçilerimize yönelik yeni destekleri açıkladı. Bu rakam Ocak ayı için toplam 2 milyar lirayı aşıyor.  Buğday, mısır, çeltikte 550 milyon lira, buzağı desteği ödemeleri 525 milyon lira, çiğ süt desteği ödemeleri 340 milyon lira, yem bitkileri desteği 269 milyon lira, sertifikalı tohum kullanım desteği 100 milyon lira, çevre amaçlı tarım alanı koruma desteği 84 milyon 500 bin lira, diğer destekler 167 milyon lira. Desteklemeler herkesi memnun ederken, yeni katkılarda mutlaka gelecektir.”

Yılmaz, konuklarına gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı da teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber