Yılmaz, 8 köşeli kasketi taktı esnafı dolaştı

Yılmaz, 8 köşeli kasketi taktı esnafı dolaştı
20.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 8 köşe kasketi taktı Çarşamba’da esnaf ziyareti yaptı.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarına Çarşamba ilçesinde devam etti.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde İmar Barışı konulu toplantıya katılan milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantının ardından muhtarlarla birlikte yürüyerek tarihi Çarşamba Köprüsü’nden geçip muhtarlar derneğini ziyaret etti. Ziraat odasında üreticilerle buluşmasının ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı. Yılmaz, vatandaşların elini sıktı 24 Haziran’da destek istedi.

8 KÖŞE KASKETİ TAKTI

Esnaf ziyareti sırasında Çarşamba ilçesiyle özdeşleşmiş 8 köşe kasketi takan Yılmaz, vatandaşları selamladı. 8 köşe kasketin önemli bir kültür mirası olduğunu belirten Yılmaz, “Eskiden ilçede erkekler bu kasketle dolaşırdı. Önemli bir kültür mirası günümüzde hala hayatta.” dedi.

Yılmaz, ‘Samsun eşittir hayatım oldu’

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “19 yıl boyunca Samsun’la yattık, Samsun’la kalktık Samsun eşittir hayatım oldu” dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Çarşamba ilçesinde sürdürdü.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde İmar Barışı konulu toplantıya katılan milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantının ardından muhtarlarla birlikte yürüyerek tarihi Çarşamba Köprüsü’nden geçip muhtarlar derneğini ziyaret etti.
Burada muhtarların sorularını cevaplandıran talep ve önerilerini dinleyen Yılmaz, yaptığı konuşmada muhtarların bir kentin gözü kulağı olduğunu, vatandaşlarla siyasetçiler arasında önemli bir köprü kurduğunu söyledi.
19 yıllık belediye başkanlığı döneminde muhtarlarla çok iyi diyaloglar kurduklarını ifade eden Yılmaz, şimdi siyasettin başka bir kulvarı olan milletvekilliğinde el ele çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

SAMSUN EŞİTTİR HAYATIM OLDU

“Bir muhtar köyü ile yatar köyüyle kalkar. Bizde 19 yıl boyunca Samsun’la yattık, Samsun’la kalktık Samsun eşittir hayatım oldu” diyen Yılmaz, “Samsun artık benim bir parçam. Kim işiyle dertliyse dert ediniyorsa sıkıntı ediyorsa başarılı olur. Şehirle dertlendim şehirle yattım kalktım. İnşallah hizmetlerimi bir parçam olan Samsun’dan uzak kalmadan başka bir kulvarda devam ettireceğim. ” dedi.

25 HAZİRAN SABAHI GÜZEL BİR SABAH OLACAK

24 Haziran seçimlerinin öneminden de bahseden Yılmaz, “Benim insanım feraset sahibidir. Her şeyi görüyor, güçlü Türkiye için gerekeni yapacaktır.” şeklinde seslendi.

25 Haziran sabahı ‘Nerede kalmıştık’ diyen bir seçimin ortaya çıkmasını halkın gönülden istediğini vurgulayan Yılmaz, “Milletimiz büyük Türkiye için uğraşan geleceğe koşmak için çabalayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve AK Parti’den yana tercihini kullanacaktır. Seçmenlerimiz istikrarsızlıkla, tecrübesizlikle ülkeyi karşı karşıya bırakmayacaktır. Türkiye’de istikrarın, geleceğe emin adımlarla ilerlemenin,  gücünü halktan alan AK Parti ile paralel olduğunu tüm dünya  gördü. 25 Haziran sabahı güzel bir sabah olacak.” diye konuştu.
Ziraat odası ziyaretinin ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Programa, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yılmaz, ‘Dönem rehavete kapılma dönemi değil’

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Dönem rehavete kapılma değil ülkemize, geleceğimize, irademize sahip çıkma dönemi” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Yakakent ilçesinde sürdürdü.

Merkez mahalle ve sahil şeridinde esnaf ziyaretleri yapan milletvekili adayı Yılmaz, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, hal ve hatırlarını sordu, sohbet edip talep ve önerilerini dinledi.  AK Parti faaliyetleri hakkında da bilgi veren Yılmaz, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına destek istedi.

Açıklamalarda bulunan Yılmaz, Yakakent’in önemli bir sahil ilçesi olduğunu, insana huzur verdiğini söyledi.

SAMSUN HALKINA TEŞEKKÜR

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da gerçekleştirdiği mitingde rekor düzeyde sağlanan katılım için halka ayrıca teşekkür eden Yılmaz, “Samsun halkı Cumhurbaşkanını bağrına bastı. Büyük bir kucaklaşma oldu. Verilen mesajlar çok önemliydi. Sayın Cumhurbaşkanımız Samsun’a olan sevgisini bir kez daha dile getirdi. 24 Haziran seçimlerinde geçmişte olduğu gibi yine büyük bir desteğin Cumhurbaşkanımıza, Cumhur ittifakına geleceğine inanıyoruz.” dedi.

REHAVETE KAPILMA YOK

“Dönem rehavete kapılma değil ülkemize, geleceğimize,  irademize sahip çıkma dönemi” diyen Yılmaz, “Çok çalışacağız, gece gündüz koşturacağız. Biz tüm kirli oyunları sandıkta bozduk. Bu seçimlerde de kirli oyunları halkımızın büyük desteğiyle sandıkta bozacağız. Halkımız her şeyin bilincinde. Seçimlere yüksek oranda katılımın sağlanmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmeli. Milli iradeye her zaman güvendik, bundan sonrada en büyük destekçimiz güven kaynağımız olacak. Bizlerde ülkemizin bekası, gelişmesi büyük Türkiye için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

Programa Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Başkanı Ahmet Günel, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.