Yılmaz: 31 Mart’ta ülkemizin ayaklarına vurulmak istenen prangalar kırılacak

Yılmaz: 31 Mart’ta ülkemizin ayaklarına vurulmak istenen prangalar kırılacak
07.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, pusu siyasetiyle ülkenin geleceğinin abluka altına alınmaya çalışıldığına dikkat çekerek, “31 Mart’ta ülkemizin ayaklarına vurulmak istenen prangalar kırılacak.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Vezirköprü ilçesindeki program Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sadık Edis, İlçe Başkanı Mehmet Kurt ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililer ve vatandaşlarla buluşma ile başladı, ardından ziraat odası ziyaret edildi.

İlçe merkezinde ev ve esnaf ziyaretlerinde ise vatandaşlarla sohbet edildi, Cumhur İttifakı adayları büyükşehir belediyesinde Mustafa Demir, Vezirköprü’de İbrahim Sadık Edis’e destek istendi. MHP teşkilatının da katıldığı program Kavakpınar, Teberük, Aydınlı, Bektaş, Elmalı, Küçükkale, Kızılcakoru ve Kovalı mahallelerinde halk buluşmalarıyla sona erdi.

Programlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart’ın sadece bir belediye başkanlığı, meclis üyesi,  muhtarlık seçimi olarak düşünülmemesi gerektiğini, Türkiye’nin geleceğine göz dikenlere karşı sandıkta büyük bir ders verileceğini, dur deneceğini söyledi.

“BÜYÜK MÜCADELENİN TANIĞI HALKIMIZDIR”

Artık Türkiye’de hizmetin, kalkınmanın, geleceğe emin adımlarla ilerlemenin önündeki engellerin kirli siyasete bulaşanların ve işbirlikçilerinin olduğunun net bir şekilde görüldüğünü ifade eden Yılmaz, “Pusu siyasetiyle ülkenin geleceği abluka altına alınmaya çalışılıyor. 31 Mart’ta ülkemizin ayaklarına vurulmak istenen prangalar halkımızın büyük desteği ile kırılacak. Her seferinde halkımıza gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Onlar bizim verdiğimiz mücadelenin en büyük tanığı. Bir aile olduk derdimiz bir, üzüntümüz bir, sevincimiz bir. Hep halkımızdan aldığımız vekaletin büyük sorumluluğu ve vebali ile hareket ettik. Cumhur İttifakımız halkın el ele vermesidir, Türkiye’nin güvencesidir, kirli siyaset anlayışının önüne duvar örendir.” diye konuştu.

“SANDIKTA BÜYÜK DESTEĞİ BEKLİYORUZ”

AK Parti belediyeciliğinin Türkiye’de büyük bir değişim ve gelişiminde önünü açtığını anımsatan Yılmaz, “Cumhur İttifakı adaylarımız projeleri, gönül belediyeciliği, sorunları çözme kabiliyetleri, halkla büyük bağları ile yönetime talipler. Büyükşehir belediyesinde Mustafa Demir’e, 17 ilçedeki Cumhur İttifakı adaylarımıza halkımızın büyük desteğini bekliyoruz.  Her şeyi bir kenara bırakalım Samsunumuzun, Türkiye’nin kaybedecek bir dakikası bile yok. Tüm adaylarımızın hemen seçimin ardından büyük bir hizmet seferberliği başlatacağını hepimiz göreceğiz. 31 Mart büyük bir dönüm noktası olacak.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber