Yılmaz: 24 haziran’da yine istikrar kazanacak

Yılmaz: 24 haziran’da yine istikrar kazanacak
16.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Aziz milletimiz, 16 Nisan 2017 tarihinde başlattığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine 24 Haziran’da da sahip çıkacaktır.

Tüm engelleri aşmak için, yarınlarımız için, istikrar için artık söz milletimizin” dedi.

Milletvekilliği aday adaylığı çalışmaları kapsamında durmadan çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Ladik,19 Mayıs, Tekkeköy ve Bafra İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanları ve İlçe Kaymakamlarını ziyaret etti. Her gittiği ilçede vatandaşların ve teşkilat mensuplarının büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Yılmaz, “Doğduğun, büyüdüğün topraklara hizmet etmek için önce işini sevmek, aşkla yapmak, insana dokunmak, onların hayır dualarıyla beslenmek gerekir. Ne mutlu bize ki milletimizin hayır dualarına nail olabilmişiz” dedi.

2023,2053 VE 2071 HEDEFLERİ İÇİN İSTİKRARA DEVAM

Teşkilat ziyaretlerinde 24 Haziran Seçimlerine değinen Yılmaz,”24 Haziran seçimleri, ülkemizin önünde yeni bir dönemin açılacağı, gerçekten çok kritik seçimlerdir. Bu seçimlerde sadece cumhurbaşkanı ve milletvekilleri belirlenmeyecek, aynı zamanda Türkiye’nin 2023 hedefleriyle 2053 ve 2071 vizyonu da oylanacaktır.24 Haziran seçimlerinden istikrar çıksın, umut çıksın ve gelecek beklentisi yükselsin. Çünkü bizim ülkemizden başka yaşanacak güzel bir ülke yok. Rabbim çocuklarımız için bırakacağımız yarınları aydınlık etsin. Bizim bütün derdimiz o” diye konuştu.

YILMAZ’A OSMANLI KILICI HEDİYESİ

Birlik ve beraberlik bağlarının daha da kuvvetlendirilmesi gerektiğini de belirten Yılmaz, “Darılmayacağız, küsüp gücenmeyeceğiz. Hele birlikte yol aldığımız dava arkadaşlarımıza asla küsüp gücenmeyeceğiz. Her zamankinden daha fazla birlikte olmamız gereken bir zamandayız” ifadelerini kullandı. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu ziyareti sırasında Yılmaz’a Başkan Topaloğlu tarafından Osmanlı Kılıcı hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.