Yılmaz: 24 Haziran’da AK Parti ile istikrara devam

Yılmaz: 24 Haziran’da AK Parti ile istikrara devam
22.05.2018
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’nin istikrarının AK Parti ile devam edeceğini söyledi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için partisinden Aday Adayı  olan Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve ekibini ziyaret etti.

TEKKEKÖY’E YATIRIM YAĞDIRILDI

Son dönemlerde aldığı yatırımlarla Tekkeköy ilçesinin Samsun’un yıldızı haline geldiğini belirten Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanlığım boyunca ilçemizde bir çok yatırımları hayata geçirdik. Bunlardan en önemlisi  tramvay yatırımı. Gar durağına kadar olan raylı sistem projemizi Tekkeköy’le buluşturduk. Onun dışında ilçemizin birçok mahalle yolunu beton yol yaparak ulaşım sorununa uzun vadeli çözüm ürettik.  Hükümetimiz de Tekkeköy’ü hep ön planda tuttu. Stadyum, Fuar alanı , kapalı spor salonu  gibi milyonluk yatırımlarında hayata geçirildiği bu güzel ve şirin ilçemiz her bakımdan Samsun’un adeta parlayan yıldızı konumuna geldi” dedi.

REİSİ CUMHURUMUZA YİNE BU MİLLET SENİNLE DİYECEĞİZ

24 Haziran seçimlerine de değinen Yılmaz,”24 Haziran seçimlerinin Türkiye’miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemiz yepyeni bir sistemle 24 Haziran seçimlerine doğru gidiyor. İnşallah birlik ve beraberliğimizi yine güzel bir seçim çalışması ile sürdüreceğiz. 24 Haziran’da hep birlikte genel başkanımıza,  reisi cumhurumuza kurtuluş şehri Samsunumuzdan ‘bu millet seninle’ diyeceğiz. Allah’ın izni ile ülkemizin istikrarı AK Parti ile devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı Yılmaz’a teşekkür eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, ilçeye yapılan tüm yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, Yılmaz’a milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber