YEDAŞ İşletme müdürü masaya vurup vatandaşa hakaret etti

YEDAŞ İşletme müdürü masaya vurup vatandaşa hakaret etti
31.01.2019
A+
A-

YEDAŞ İşletme Müdürü Oğuzhan Candemir, yaptığı inşaat alanında bulunan elektrik kutusu yüzünden mağdur olan ve hakkını arayan vatandaşa hakaret ederek, “Biz ne zaman istersek, o zaman o kutuyu oradan kaldırırız” dedi.

İlkadım’da konut inşaatı yapan müteahhit Engin Şengöz, inşaat alanında bulunan elektrik kutusunun kaldırılması için 8 ay önce YEDAŞ’a dilekçe vermişti. 8 ay boyunca kutunun kaldırılmasını bekleyen Şengöz, dilekçesine cevap gelmeyince bir dilekçe daha yazdı. Yazdığı dilekçelere cevap alamayan Şengöz, YEDAŞ’a giderek mağduriyetini bir de sözlü olarak aktardı. Verilen dilekçenin altına, YEDAŞ memurunun yanlışlıkla ‘cevap istemiyorum’ diye not alındığı gören Şengöz, durumu İşletme Müdürü Oğuzhan Candemir’e bildirdi.

DÖVMEYE KALKTI

Y’ye mağduriyetini anlatan vatandaş Engin Şengöz, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Müdür Oğuzhan Candemir, kendi yaptığı inşaat alanında bulunan elektrik kutusunun kaldırılmasını istediklerini ifade eden Şengöz’e,  hakaret etti. Keyfi konuşmalarıyla dikkat çeken Oğuzhan Candemir, elini masaya vurarak, “Biz ne zaman istersek, o zaman o kutuyu kaldırırız” diyerek vatandaşı dövmeye kalktı. Müdürün bu hareketi yok artık dedirtti.

YEDAŞ’TA NELER OLUYOR

Elektrik kutusunun, aslında 2018 yılı içerisinde kaldırılması kararı alındığı halde kaldırılmaması ve hakkını arayan vatandaşa kötü muamele yapılması, YEDAŞ’ta neler oluyor sorusunu sordurttu. Uğradığı şiddet karşısında şikayetini dilekçe ile bildiren Şengöz, bir an önce YEDAŞ’taki bu keyfi durum ve boşluğun önüne geçilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.