Yazdırma görünümü — reklam, menü ve yorumlar çıkarıldı Habere dön
güncel
Ana Sayfa » güncel » Yalova açıklarında deniz yüzeyi kırmızıya boyandı
Yalova açıklarında deniz yüzeyi kırmızıya boyandı
Yalova açıklarında deniz yüzeyi kırmızıya boyandı

Yalova açıklarında deniz yüzeyi kırmızıya boyandı

📅 04.10.2026 14:21 ⏱ 1 dakika okuma 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Zehra BAYKAL YILDIZ/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesi açıklarında deniz yüzeyi kırmızıya boyandı. Taşköprü beldesindeki Dantel Sitesi önünde deniz yüzeyine kırmızı renkli sıvının yayıldığını gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Sıvının kaynağının ve içer

Zehra BAYKAL YILDIZ/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesi açıklarında deniz yüzeyi kırmızıya boyandı.

Taşköprü beldesindeki Dantel Sitesi önünde deniz yüzeyine kırmızı renkli sıvının yayıldığını gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Sıvının kaynağının ve içeriğinin belirlenmesi için bölgede inceleme yapılacak. Kırmızı renkli sıvıdan alınan numunenin içeriği ile denize hangi noktadan ulaştığı yapılacak inceleme ve analizlerin ardından netlik kazanacak. Aynı bölgede 23 Temmuz 2025 tarihinde de deniz yüzeyinde atık yağ olduğu değerlendirilen malzeme tespit edilmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede; kirliliğin yağmur suyu kanalından denize ulaştığı belirlenirken, bölgede bulunan işletmelerde de inceleme yapıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Etiketler: Yalova, Çiftlikköy, Güvenlik
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri | Haberhas — https://haberhas.com/yalova-aciklarinda-deniz-yuzeyi-kirmiziya-boyandi
Çıktı tarihi: 04.10.2026 16:18