Yazdırma görünümü — reklam, menü ve yorumlar çıkarıldı Habere dön
güncel
Ana Sayfa » güncel » Yağmura aldırmadan denize girdiler
Yağmura aldırmadan denize girdiler
Yağmura aldırmadan denize girdiler

Yağmura aldırmadan denize girdiler

📅 03.10.2026 12:45 ⏱ 1 dakika okuma 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Aysu DURSUN- Arda KIR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da etkili olan yağışa aldırış etmeyen vatandaşlar Konyaaltı Sahili'nde denize girdi. Sahilde yürüyüş yapanlar, evcil hayvanlarını gezdirenler ve denizi izleyenler de yağış altında vakit geçirdi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yerel ve gök gürültülü

Aysu DURSUN- Arda KIR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da etkili olan yağışa aldırış etmeyen vatandaşlar Konyaaltı Sahili'nde denize girdi. Sahilde yürüyüş yapanlar, evcil hayvanlarını gezdirenler ve denizi izleyenler de yağış altında vakit geçirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yerel ve gök gürültülü sağanak tahmininde bulunduğu Antalya'da yağış etkisini gösterdi. Kent genelinde aralıklarla yağış devam ederken, Konyaaltı Sahili'ne gelenler ise yağmurlu havaya aldırış etmeden denize girdi. Durgun ve dalgasız denize girenler bir süre yüzdü. Sahil bandında yürüyüş yapanlar, evcil hayvanlarını gezdirenler, sahil bandında denizi izleyenler ve balık tutmaya çalışanlar olduğu da görüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Etiketler: Antalya, Genel
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri | Haberhas — https://haberhas.com/yagmura-aldirmadan-denize-girdiler
Çıktı tarihi: 03.10.2026 14:26