Yazdırma görünümü — reklam, menü ve yorumlar çıkarıldı Habere dön
güncel
Ana Sayfa » güncel » Şanlıurfa merkezli depremden etkilenenler için 10 milyon lir...
Şanlıurfa merkezli depremden etkilenenler için 10 milyon lira kaynak aktarıldı
Şanlıurfa merkezli depremden etkilenenler için 10 milyon lira kaynak aktarıldı

Şanlıurfa merkezli depremden etkilenenler için 10 milyon lira kaynak aktarıldı

📅 25.09.2026 14:55 ⏱ 1 dakika okuma 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Ruken KADIOĞLU/ANKARA, (DHA)- AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Merkez üssü Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi olan 5.4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımızın ilk etapta acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır illerimize t

Ruken KADIOĞLU/ANKARA, (DHA)- AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Merkez üssü Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi olan 5.4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımızın ilk etapta acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır illerimize toplam 10 milyon lira tutarında kaynak aktardık" dedi.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Merkez üssü Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi olan 5.4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımızın ilk etapta acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır illerimize toplam 10 milyon lira tutarında kaynak aktardık. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarımız ile ilk andan itibaren sahada etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor, hane ziyaretlerimizi aralıksız gerçekleştiriyoruz. Rabb'im, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Etiketler: Ankara, Genel
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri | Haberhas — https://haberhas.com/sanliurfa-merkezli-depremden-etkilenenler-icin-10-milyon-lira-kaynak-aktarildi
Çıktı tarihi: 25.09.2026 16:30