Yazdırma görünümü — reklam, menü ve yorumlar çıkarıldı Habere dön
güncel
Ana Sayfa » güncel » Arakçi’den ‘Netanyahu’ açıklaması: Aranan bir savaş suçlusu
Arakçi’den ‘Netanyahu’ açıklaması: Aranan bir savaş suçlusu
Arakçi’den ‘Netanyahu’ açıklaması: Aranan bir savaş suçlusu

Arakçi’den ‘Netanyahu’ açıklaması: Aranan bir savaş suçlusu

📅 10.10.2026 15:54 ⏱ 1 dakika okuma 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
İRAN, (DHA) - İRAN Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun aranan bir savaş suçlusu olduğunu söyleyerek, "Yozlaşmış bir kumarbaz gibi çaresizce daha fazla Amerikan kanı ve servetiyle kendini kurtarmaya çalışıyor” dedi.İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, sanal medya hes

İRAN, (DHA) - İRAN Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun aranan bir savaş suçlusu olduğunu söyleyerek, "Yozlaşmış bir kumarbaz gibi çaresizce daha fazla Amerikan kanı ve servetiyle kendini kurtarmaya çalışıyor” dedi.

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ilgili açıklamada bulundu. Arakçi, “Netanyahu, ellerinde Arap, Amerikan ve İranlı kanı bulunan, aranan bir savaş suçlusu. Adaletten kaçmak için kendi halkına da hiç saygı göstermiyor. Yozlaşmış bir kumarbaz gibi çaresizce daha fazla Amerikan kanı ve servetiyle kendini kurtarmaya çalışıyor. ABD senatörleri bile bu işten çıkmak istiyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler: Dış Haberler
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri | Haberhas — https://haberhas.com/arakci-den-netanyahu-aciklamasi-aranan-bir-savas-suclusu
Çıktı tarihi: 10.10.2026 18:08