Yazdırma görünümü — reklam, menü ve yorumlar çıkarıldı Habere dön
Yaşam
Ana Sayfa » Yaşam » 4 gün önce mantar toplamak için gitti, ölü olarak bulundu
4 gün önce mantar toplamak için gitti, ölü olarak bulundu
4 gün önce mantar toplamak için gitti, ölü olarak bulundu

4 gün önce mantar toplamak için gitti, ölü olarak bulundu

📅 08.11.2026 13:53 ⏱ 1 dakika okuma 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Ali Rıza ETCİ/KARAMAN,(DHA)-KARAMAN'ın Sarıveliler ilçesinde 4 gün önce dağlık alana mantar toplamaya giden İsmail Sarı (80), ölü olarak bulundu. Dumlugöze köyünde oturan İsmail Sarı, perşembe günü mantar toplamak için dağlık alana gitti. Akşam geri gelmemesi üzerine ailesi, jandarmaya haber verdi.

Ali Rıza ETCİ/KARAMAN,(DHA)-KARAMAN'ın Sarıveliler ilçesinde 4 gün önce dağlık alana mantar toplamaya giden İsmail Sarı (80), ölü olarak bulundu.

Dumlugöze köyünde oturan İsmail Sarı, perşembe günü mantar toplamak için dağlık alana gitti. Akşam geri gelmemesi üzerine ailesi, jandarmaya haber verdi. Jandarma, AFAD, UMKE ve köylüler, Sarı'nın bulunması için arama çalışması başlattı. Arama çalışması sonucu Sarı, saat 12.00 sıralarında Ağlan mevkisinde hareketsiz halde bulundu. Sarı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Sarı'nın cansız bedeni otopsi için Sarıveliler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin inceleme sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Etiketler: Karaman, Ermenek, Güvenlik
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri | Haberhas — https://haberhas.com/4-gun-once-mantar-toplamak-icin-gitti-olu-olarak-bulundu
Çıktı tarihi: 08.11.2026 16:07